Tack för ett fint samarbete 2023

Det här året har gått i en rasande fart och vi ser fram emot att visa er en del av de projekt vi jobbar med nu och kommer att börja jobba med under 2024. Det är både nya kunder och kunder som vi har jobbat med under många år. Vi är glada att fortsätta att arbeta med plattformar och partners som vi har lång erfarenhet av och vi har även fått stifta bekantskap med nya spännande plattformar och partners.

Efter årsskiftet kommer vi att lansera ett e-handelsprojekt och en kundportal där vi har använt 3bits Blueprint som grund. Detta ser vi mycket fram emot och även alla andra roliga projekt vi har på gång.

Under nästa år blir det viktigt för många att jobba med EUs tillgänglighetsdirektiv och NIS2 för ökad cybersäkerhet - vi kommer att publicera artiklar om detta och andra ämnen som rör e-handel och digitalisering.

I år har vi valt att ge ett bidrag till SOS Barnbyar och deras viktiga arbete för att bidra till framtiden i Ukraina där de ser till att fler barn får sin utbildning genom att bland annat skapa bombsäkra klassrum och hjälpa till med skolmaterial och datorer för distansundervisning.

Vi vill passa på att tacka för ett fint samarbete under året och önska en riktigt god jul och ett gott nytt år!

SOS Barnbyar