Nordic eCommerce Summit 2014 Malmö

   05 nov 2014
NES at Malmö

För första gången kommer Nordic eCommerce Summit även till Malmö, för att samla e-handlare, talare och representanter från olika företag 5-6 november på Malmö Arena. De har bjudit in representanter från resebranschen, start-up-företag, dataspelsutvecklare och tekniska leverantörer som framgångsrikt lockar och behåller kunder i en digital miljö, och kan hjälpa dig att sälja mer online.

Helena kommer att ha fokus på föreläsningarna med Hermann Haraldsson, VD på Boozt.com, ”Bygga den nästa generationens ”fabrik” för e-detaljhandel”, och Bobby Healy, CTO på Cartrawler, ”Förutse the oförutsägbara med A/B-testning”. Hon kommer också att lyssna på Mikael Olander, VD på Bygghemma (fd VD för CDON Group), ”Pionjär inom detaljhandel på nätet – en andra gång!. Det är också flera symposium, till exempel Klarnas ”Vad försiggår i huvudet på dina konsumenter?” och Loop 54s ”Skriv, tryck, play: Använda produktsök för att konvertera”.

Arvo kommer ner till konferensen på kvällen den 5 november.

Kontakta oss

I år finns inte 3bits med som utställare på NES, men ni har möjlighet att boka in ett möte med oss under mässan om ni vill träffas, så ses vi i Malmö.