3bits utsett till Gasellföretag av Dagens industri

  30 sep 2013

Vi är mycket stolta och glada över att ännu en gång prisas för vår starka tillväxt, den här gången som Gasellföretag av Dagens industri. I början av året fick vi ta emot priset som Årets tillväxtföretag av Business Region Göteborg och nu uppfyller 3bits även kriterierna som Gasell i Dis tillväxtjakt.

Gaselltävlingen som i år anordnas för fjortonde året i rad belönar de företag i Sverige som växer snabbast. Årligen utses färre än 0,5 % av Sveriges aktiebolag till Gaseller, kriterierna som ska uppfyllas är bland annat att företaget har en omsättning på minst 10 Mkr, har minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret och har sunda finanser. Läs mer på Dagens industri.

Gaseller har en lönsam tillväxt och skapar nya jobb och 3bits tillhör med glädje den här samlingen snabbväxande företag. Tack till alla medarbetare och kunder som gör det möjligt att ständigt sträva framåt.

Den 26 november hålls festen på Göteborgs Konserthus där även det företag som har starkast tillväxt i länet prisas. Vi är väldigt tacksamma att vi uppmärksammas för det vi strävar efter varje dag. Tekniken står aldrig still, det gör inte vi heller.