3bits öppnar kontor i Jönköping

3bits fortsätter att växa både på huvudkontoret i Göteborg, och nu även med ett kontor i Jönköping i början av november. 3bits grundades 2008 och är nu över 40 medarbetare som tillsammans med kunderna utvecklar e-handelslösningar.

3bits Jönköping

Niklas Larsson kommer att arbeta som Affärsutvecklare inom e-handel och Gruppchef och kommer att få resurser att bygga ett nytt utvecklingsteam på plats i Jönköping. Han kommer närmast från Science Park i Jönköping där han jobbat som Affärsutvecklare med inriktning mot e-handel. Tidigare har Niklas bland annat varit e-handelschef på Scandinavian Photo.

- Efter över 20 år inom e-handel tycker jag fortfarande att det är lika fascinerande. Att få arbeta tillsammans med andra som brinner för e-handelns möjligheter ser jag fram emot, säger Niklas Larsson.

- Det ska bli spännande att bygga upp vårt sjätte team med bas i Jönköping och vi känner stort förtroende för Niklas som vi tidigare samarbetat med. Att vi väljer att öppna vårt andra kontor i Jönköping beror på att vi ser att potentialen är stor i en expansiv region som satsar på e-handel och logistik. Vi har redan kunder i regionen och ser möjligheter att skapa nya kundrelationer genom att finnas på plats i Jönköping. Vi satsar på fortsatt tillväxt och att skapa arbetstillfällen tillsammans, säger Stefan Winterlén, VD på 3bits.

I Göteborg på kontoret nära Centralstationen finns det också plats för fler medarbetare där ytterligare ett team börjar växa fram. Hos 3bits arbetar systemutvecklare, testare och teknisk support, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team tillsammans för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt.