3bits utvecklar en ny e-handel tillsammans med Cabletronic

Tillsammans med Cabletronic skapar 3bits en ny e-handelssajt baserad på Litium 8. Cabletronic är lokaliserade i Stockholm och är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom bland annat AV, Broadcast, Medical, Event-Scen-Upplevelse och Processindustri.

Cabletronic

Cabletronic har egna tekniker som är specialister inom systemintegration av bild & ljud, framför allt till Sveriges Television och Sveriges Radio men även inom medicin såsom operationssalar.

Deras leverantörer är världsledande med varumärken så som Belden, Roland, Panasonic och tvOne. Cabletronic har egen verkstad med tillverkning av kundanpassade produkter – ett viktigt område för att vara konkurrenskraftiga i framtiden som gör dem nischade och unika.

- Webbshoppen ska vara ett verktyg både för kunder och internt för Cabletronics säljare och ska kunna utvecklas för att möta behoven framöver med planer på expansion och nya digitala funktioner, säger Stefano Privitera, COO Business Development på Cabletronic.

Vi ser fram emot fortsatt samarbete med att bygga en ny e-handelslösning att växa med online som lanseras senare under 2022.

Cabletronic