Partner till D-Fokus B2B 2015

  26 okt 2015

Den 15 oktober är det dags för en av Svensk Digital Handels D-Fokusdagar, B2B, på 7A Odenplan i Stockholm. Mötesplatsen som samlar tillverkare, distributörer och marknadsledande leverantörer inom digital B2B-handel.

3bits är partner till D-Fokus B2B 2015 och kommer att finnas på plats i Stockholm, läs gärna vår artikelserie om Framtidens B2B-handel så länge.

Företagens sätt att köpa och sälja håller på att förändras. E-handelsrevolutionen som håller på att ta över B2C-världen börjar nu få upp sådan fart på B2B-marknaden att verksamheter kommer att splittras och ett helt landskap kommer att förändras. De förväntningar som finns inom den digitala B2C-handeln måste uppfyllas i B2B-världen.

D-Fokus B2B kommer att fokusera på följande

  • Kanalkonflikten, när du säljer både till återförsäljare och direkt till slutkund.
  • Organisatoriska förändringar som krävs i samband med den digitala omvandlingen av B2B-affärsmodellen.
  • Strukturella och strategiska utmaningar och möjligheter för affärsverksamheter inom digital B2B-handel de kommande åren.

Vad ska du tänka på? Hur kan du komma igång och förbättra din digitala B2B-handel? Tillsammans ger vi dig en rejäl skjuts framåt!

Knyt nya affärskontakter

Bland deltagarna hittar du tillverkare, grossister, distributörer, e-handlare och agenter som säljer eller ska börja sälja mer digitalt. På plats kan du träffa marknadsledande experter av lösningar för digital B2B-handel som hjälper dig att utveckla din affär.

Köp din biljett och läs mer om D-Fokus B2B 2015 på dhandel.se.