Utvecklare som vill jobba in house i Jönköping

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler.

Utvecklare hos oss på 3bits

Vill du lära dig mer om Elasticsearch, Azure eller Docker? Vi utvärderar ständigt nya tekniker och det är några av de tekniker som vi använder i projekt just nu. Vi är ett teknikfokuserat företag som gillar innovation med Hackatondagar och R&D-tänk för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt.

Hos oss arbetar systemutvecklare, testare, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team som delar med sig av kunskap och hjälper varandra. Vi bygger nu upp ett kontor i Jönköping där ett utvecklingsteam kommer att arbeta tillsammans. Vårt huvudkontor är i Göteborg där vi också arbetar in house nära Centralstationen eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet.

Tillsammans med våra kunder som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident skapar vi e-handelslösningar med agila projektmetoder. Baserat på de specifika behov varje lösning har väljer vi lämpliga byggstenar. Vi har flera olika plattformar och ramverk i vår verktygslåda, bland annat Optimizely, Litium, nopCommerce, AMQP, React och MVC. Integrationer till affärssystem och andra system är en central del i lösningen. Vi söker inte enkla rutinuppdrag utan gillar utmaningar och visioner.

Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Gillar du också ny teknik och vill fortsätta att utvecklas som systemutvecklare så vill vi veta mer om dig och hur din resa har sett ut. Vi tror att du har jobbat sedan du tog examen som civilingenjör eller systemutvecklare för några år sedan och känner att det är dags att ta ett nytt steg. Då vill vi gärna att du tar det steget med oss.

Några av de tekniker och verktyg vi arbetar med nu

C#, .NET, Elasticsearch, Microsoft Azure, Docker, Git, AMQP, MVC, React, VUE, Angular, Entity Framework, Optimizely, nopCommerce, Litium, Bizzkit, SQL, Visual Studio, TeamCity, DevOps.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.