Teknisk support/Testare som vill jobba in house i Göteborg

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler.

Teknisk support och test hos oss på 3bits

Vill du lära dig mer om Application Insights, OctoPerf eller Ranorex? Vi utvärderar ständigt nya tekniker och det är några av de tekniker som vi använder i projekt just nu. Vi är ett teknikfokuserat företag som gillar innovation med Hackatondagar och R&D-tänk för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt.

Hos oss arbetar systemutvecklare, testare, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team som delar med sig av kunskap och hjälper varandra. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen i Göteborg eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Vi har även ett kontor i Jönköping med ett utvecklingsteam. Våra kunder är verksamma inom olika branscher och projekten ser olika ut, vi söker inte enkla rutinuppdrag utan gillar utmaningar och visioner.

Test och teknisk support är tätt integrerade i teamen och följer projekten från utveckling till produktion och vidareutveckling. Du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer, DevOps och även löpande teknisk support för våra kunder. Felsökning är något du tycker är spännande och har gärna kundkontakt.

Som mjukvarutestare kommer du att få vara med och vidareutveckla testmetoder, till exempel genom att jobba med automatiserade funktionstester mot ett antal olika affärssystem. Du kommer även genomföra analyser av användarbeteende med hjälp av Google Analytics och Application Insights. En annan uppgift är att utföra lasttester mot storskaliga webbsystem, med hjälp av OctoPerf.

Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Gillar du att ge bra service i kombination med att dyka ner i tekniska utmaningar så vill vi gärna träffa dig och prata om vad du gjort tidigare. Är du både tekniskt lagd och har ett sinne för att kvalitetssäkra webblösningar är det här en möjlighet för dig.

Några av de tekniker, verktyg och plattformar vi arbetar med nu

C#, .NET, Microsoft Azure, Google Analytics, OctoPerf, GhostInspector, Ranorex, SQL, Docker, Git, JavaScript, Litium, Optimizely, nopCommerce, inriver, Visual Studio, TeamCity, Azure DevOps.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.

3bits support