Webbdesigner som vill jobba in house i Jönköping

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler.

Webbdesigner hos oss på 3bits

Tycker du som vi att användarupplevelsen är en viktig del av digitala lösningar vill vi gärna veta mer om dig och din erfarenhet av att skapa en helhet med kunden i centrum. Har du känsla för design i kombination med ett intresse för de möjligheter som ges i modern webbteknik så passar du in i vårt team som tillsammans med våra kunder utvecklar lösningarna.

Hos oss arbetar systemutvecklare, testare, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team som delar med sig av kunskap och hjälper varandra. Vi bygger nu upp ett kontor i Jönköping där ett utvecklingsteam kommer att arbeta tillsammans. Vårt huvudkontor är i Göteborg där vi också arbetar in house nära Centralstationen eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Våra kunder är verksamma inom olika branscher och projekten ser olika ut, vi söker inte enkla rutinuppdrag utan gillar utmaningar och visioner.

Vi söker nu dig som webbdesigner som kan vara en viktig del i projekten för att designa responsiva webbsidor som är funktionella, användarvänliga och visuellt attraktiva. Du har förståelse för vilka möjligheter som finns i design för webben med allt från färgval, struktur till interaktivitet. Du är lyhörd för vad kunden är ute efter och kan ta fram design med detta som utgångspunkt. Det är självklart för dig hur strukturen ska se ut, hur sidorna länkar till varandra och är uppbyggda. Du kan designa sidor som konverterar besökare till kunder, och lockar användarna att stanna kvar längre på sidorna.

Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas.

Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Gillar du att skapa digitala användarupplevelser som verkligen levererar och vill fortsätta att utvecklas som webbdesigner så vill vi gärna träffa dig och prata om vad du gjort tidigare. Är du både tekniskt lagd och har ett sinne för färg och form är det här en möjlighet för dig.

Några av de tekniker, verktyg och plattformar vi arbetar med nu

CSS, HTML, JavaScript, XML, Adobe Creative Cloud, C#, .NET, Elasticsearch, Azure, Git, React, SQL, Visual Studio, Litium, Optimizely, nopCommerce, Bizzkit, TeamCity, Azure DevOps.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.