Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoren i Göteborg och Jönköping – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer
Kundcase

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
3bits Blueprint

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel

Vi på 3bits har utvecklat en storefront för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo
Stefan Winterlén

Höga förväntningar på digital B2B-handel

Tillsammans med Cabletronic skapar 3bits en ny e-handelssajt baserad på Litium 8. Cabletronic är lokaliserade i Stockholm och är en ledande leverantör av produkter och lösningar inom bland annat AV, Broadcast, Medical, Event-Scen-Upplevelse och Processindustri. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med att bygga en ny e-handelslösning att växa med online som lanseras senare under 2022.

Vi är glada att välkomna Norce som ny plattformspartner – en nordisk ledare inom SaaS för handel. Storm Commerce och Jetshop har gått ihop och jobbar nu tillsammans som Norce. Bredden som Norce har nu ger ett rejält bra erbjudande för både small business upp till enterpriselösningar. Vi har också fastnat mycket för headless som utvecklingsteknik för att skapa bra klientprestanda. Här har vi även tagit fram vår egen storefront som vi kallar 3bits Blueprint som är en komplett storefront som kopplas mot headlessplattformar. Musklerna som Norce har nu tror vi verkligen kommer komma våra gemensamma kunder till fördel.

Tips på sommarläsning är Litiums B2B-rapport som är Nordens största undersökning om hur produktsäljande företag inom tillverkning och handel gör affärer i digitala kanaler. Missade ni D-Congress har vi sammanfattat en del av det vi tog med oss från dagen.

Vi ser fram emot höstens alla e-handelsprojekt tillsammans.

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.