Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Hålla lösningen up-to-date

För att göra det enklare för kunderna har personlig inloggning skapats för Textilhusets webbshop. En uppskattad lösning för de som har uppdrag i flera olika verksamheter och smidigt kan beställa till flera. Och även för de kunder som har flera beställare som numera inte längre behöver dela konto utan kan ha egna kundvagnar och personliga lösenord. Många kunder använder nu den nya lösningen och det finns även utvecklingspotential för fler framtida funktioner inom projektet.

Att uppgradera en plattform kan kännas som ett stort och komplext projekt, men vi på 3bits har lång erfarenhet av att hålla en e-handelslösning up-to-date. Vi genomför flera sådana projekt varje år och med en genomtänkt process kan du vara trygg att din lösning är aktuell och bättre rustad. Kontakta oss om du vill säkerställa att du har en uppdaterad e-handelslösning och läs mer om vår tjänst för Uppgradering.

Vi ser en ökning av besök på 3bits sidor om lasttester inför Black Friday och julhandeln där många handlare planerar för den stora shoppinghögtiden. I HUIs rapport för julhandeln 2023 anges en prognos att minskningen blir 3 % jämfört med föregående år. Dock har hushållens konsumtionsutrymme minskat mer, så spaningen är att julinköpen kommer att prioriteras, men att de kommer att planeras mer och inhandlas till en lägre peng.

Vi passar på att önska en riktigt god shoppinghögtid i väntan på julen.

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.