3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

En social köpupplevelse och personlig kundresa

Det sociala samspelet känns viktigare än någonsin och i takt med att e-handeln växer ökar också behovet av att i den kanalen kunna kommunicera under en köpupplevelse med människor som delar samma intressen och som vi gärna vänder oss till när vi ska fatta beslut och få smakråd för att minska risken för felköp. Tekniken möjliggör att vi kan shoppa socialt tillsammans och följa varandras köpresa även på en e-handelssajt med 3bits Social shopping. Med 3bits Social shopping kan kunderna ansluta till en gruppchatt där man bjuder in sina vänner och sedan kan se vilken sida de andra är på, dela produkter i chatten och även välja att följa en vän under shoppingresan för att se vännens surfande på sajten. 3bits Social shopping erbjuds som SaaS med en 3 månads prova på-period utan kostnad. Hör av dig till oss så får du allt du behöver för att prova redan i dag.

När E-barometern för Q1 2021 presenterades var det som väntat en fortsatt hög tillväxttakt för e-handeln i Sverige. Hela 53 % jämfört med samma kvartal förra året. E-handeln har en bredare kundkrets än någonsin och har gått ifrån att vara en nischverksamhet till en självklar del i mångas vardag. Vi ser nu ett ökat tryck att verkligen sätta e-handeln högt på agendan och komma igång med satsningar. Denna ökning märker vi inte bara av hos befintliga och nya kunder utan även i mängden förfrågningar som kommer in. Detta är förstås jättekul och vi ser fram emot en fantastisk e-handelshöst.

Den 26 augusti ser vi fram emot att se dig för ett livesänt seminarium hos 3bits tillsammans med Bizzkit. Vi kickstartar hösten med att visa möjligheterna att snabbt komma igång med en e-handelssajt. Vill du inte vänta till augusti, utan vill ha en demo av 3bits Blueprint innan dess kontaktar du oss så bokar vi in ett möte och visar dig mer. Annars ser vi fram emot att äntligen ses igen och visa vad vi gjort tillsammans.

Stefan Winterlén