Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Norce, Bizzkit eller Omnium till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Ökad efterfrågan av digitalisering för bättre effektivitet

Nu känns det fantastiskt att vara tillbaka efter en välbehövlig semester. Hösten har rivstartat i form av några nya kunder och flera projekt med befintliga kunder. Vi ser nu frukt av vår satsning på mer återanvändbar grund för e-handel i form av konceptet 3bits Smart Start. Detta i kombination med att segmentet för kundportaler har ökat i efterfrågan.

Det finns enorma möjligheter med att digitalisera sina interna processer och sin kundinteraktion även om traditionell e-handel inte passar in. Inte minst nu när AI blir allt mer tillgängligt och kan hjälpa till med allt ifrån innehåll, kundservice, analyser och allt möjligt. Fantasin är troligen största hindret!

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.