Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Nya projekt på 3bits Blueprint för e-handel och kundportal

För att kunna erbjuda en grund för e-handelsprojekt eller kundportal har vi skapat 3bits Blueprint. Tack vare att vi har gjort en genomtänkt paketering som täcker en stor del av de standardbehov man vanligtvis har kan vi hålla nere priset för lösningen. Vi har utgått från ett composable-tänk där man kan kombinera olika SaaS-komponenter för att skapa den funktionalitet man vill ha. När väl projektet är genomfört ägs lösningen av er och kan vidareutvecklas, av oss eller i egen regi, precis som ni önskar. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel eller kundportal med många smarta funktioner.

Stort tack till alla som varit inblandade i D-Congress för ett riktigt lyckat event med möten och samtal, föreläsningar, inspiration, middagar, efterfester och konserter. Vi är också glada för alla som var intresserade av att se demos i montern av vår storefront för e-handel och även vår nya paketering för kundportaler. SC Styling är lanserad i år och använder 3bits Blueprint för e-handel. Som e-handelsplattform används Omnium och Sanity som CMS. Solör Bioenergi Utility Solutions använder 3bits Blueprint för kundportal för sin lösning som lanserades tidigare i år. Förutom de nyligen lanserade lösningarna så har vi även fler projekt som utvecklas nu med lansering senare i år. Det ser vi fram emot!

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.