Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Norce, Bizzkit eller Omnium till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoren i Göteborg och Jönköping – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Starkt partnernätverk och nya projekt

Kreativitet för ökad lönsamhet var temat på D-Congress och vilka inspirerande dagar vi bjöds på. Vi har samlat några av de saker vi tog med oss från alla intressanta presentationer. Framtidsspaningar för både B2B och den fysiska butikens roll i samverkan med online, nya vägar att nå konsumenterna och hur man blir vassare inom e-handel.

Vi är glada att kunna meddela att vi har ingått partnerskap med Contentful för att kunna erbjuda ett CMS som komplement till vår paketering för e-handel, 3bits Smart Start, om man väljer en plattform som saknar CMS. Via sin molnbaserade API-first lösning har mängder av företag både i Norden och globalt använt Contentful för att skapa digitala upplevelser i världsklass.

Vi är även glada att kunna berätta att vi ingått partnerskap med norska Omnium som är en av de marknadsledande plattformar som vi använder för 3bits Smart Start. Omnium är ett molnbaserat orderhanteringssystem (OMS) som gör att du kan hantera beställningar över alla dina försäljningskanaler. Med en lättanvänd SaaS-lösning hjälper de företag att koppla ihop punkter mellan system som ERP, CRM, POS, PIM och e-handel.

Vi är mycket stolta över vårt starka partnernätverk där vi tillsammans kan leverera moderna och kundunika e-handelslösningar och ser fram emot fortsatt samarbete med er alla. Vi är också väldigt tacksamma för alla de projekten både hos nya kunder och de som vi jobbat med länge som vi har fått förtroendet att utveckla i år, det ska bli riktigt kul att visa er mer senare.

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.