3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar med bland annat Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Kompetensutveckling i olika former

Något som vi ofta pratar om på 3bits är vikten av kompetensutveckling. Vi vet att tekniken och omvärlden förändras snabbt och vi som jobbar här är nyfikna och intresserade av att lära oss nytt. Det kan ske i olika former som e-learning, Hackatondagar, retrospective, konferenser, utbildningar och event runtom i Sverige eller världen.

Ett av de sista eventen vi besökte förra året var Dagens industris konferens Di e-handel där e-handlare generöst delade med sig av sin resa på ett inspirerande sätt.

I november öppnade vi kontor i Jönköping och ungefär samtidigt blev vi partner med e-handelsplattformen Bizzkit som är en ganska ny bekantskap för oss i Sverige att jobba med. Men danska Hesehus har levererat e-handelslösningar på den egenutvecklade plattformen Bizzkit sedan 2002. Första steget i internationaliseringen är Sverige där 3bits är en av de första lösningspartnerna.

Vi ser fram emot D-Congress på Svenska Mässan 5 mars, där vi är Guldpartner och finns på plats både i vår monter och på middagen på kvällen. Innan dess åker vi på 3bits på kickoff tillsammans till Lissabon som vann omröstningen av destination i år.

Nu närmast anordnar Bizzkit och 3bits en kunskapseftermiddag på Science Park i Jönköping 5 februari, välkomna med er anmälan om ni är nyfikna på möjligheterna med headless e-handel och en spaning kring trender både inom B2B och B2C.

Stefan Winterlén