3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Upplevelsebaserad e-handel – innovation för tillväxt

Innovationstakten har aldrig varit större och när vi plötsligt måste ändra vårt beteende i vårt vardagsliv så driver detta på ytterligare. När många människor vill stanna hemma erbjuder livevideoshopping en möjlighet att ändå handla tillsammans. I väst är e-handeln fortfarande mycket sökmotorbaserad, men nu tittar vi på nästa steg i e-handel, social commerce, upplevelsebaserad e-handel. Fundera på hur ni skulle kunna dra nytta av att göra e-handeln mer interaktiv och hitta ert sätt att använda live event.

Går ni i tankarna att välja e-handelsplattform så benar vi ut begreppen och försöker underlätta valet för er. Oavsett om ni ska välja plattform för första gången, eller om ni redan har en lösning, så är valet av e-handelsplattform ett stort och viktigt beslut. Följ med i vår nya artikelserie och läs mer. Vi ser att intresset är stort att verkligen satsa på e-handel när tillväxten är rekordstor och nya kunder hittar till onlinebutiker.

Stefan Winterlén