Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Tillgänglig e-handel för alla

Ett av 3bits nyare kundsamarbeten är med Nordic Waterproofing där flera projekt har avlöst varandra. Ett av de senare är att uppgradera plattformen Litium till 8.12 för att hålla sajten på en aktuell version och ta del av de möjligheter som uppdateringen erbjuder. Nordic Waterproofing är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden som säljs och marknadsförs genom de två varumärkena Trebolit och Mataki. Läs gärna hela kundcaset om projekten och framtiden. Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete.

Från 28 juni 2025 måste bland annat e-handeln leva upp till krav på tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning – även tillfällig sådan. Tidigare har detta bara varit lagkrav för offentlig sektor. Vad innebär de nya EU-reglerna i praktiken och hur ser kundernas behov ut? I en artikelserie om Tillgänglig e-handel för alla kommer vi även att gå igenom strukturerad och inkluderande design, genomtänkt frontend och texter som vägleder samt tips för att anpassa och förbättra din sajt.

Den 6-7 mars träffas 3000 personer inom handeln återigen på Svenska Mässan för D-Congress. Vi på 3bits är som vanligt stolt guldpartner till D-Congress. I vår monter G03:06 kommer vi att visa och prata om vår Blueprint för e-handel och kundportal. Detta är två sajter specifikt framtagna för att snabbt och effektivt sätta grunden i våra projekt. Med Blueprint som grund bygger vi sajter med fantastisk prestanda där design samt utformning kan anpassas helt baserat på era behov.

Forbes har utnämnt D-Congress till det största eventet inom handel och e-handel i Norden som erbjuder värdefulla insikter och möjligheter för samarbete och nätverkande. Missa inte att säkra din plats så ses vi där - det kommer att bli slutsålt även i år!

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.