3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar med bland annat Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

10 år med fullt fokus på e-handel

I år firar 3bits 10 år. Anders, Ola och jag grundade 3bits och har nu sällskap av 35 medarbetare. Vi har även fått lära känna nya kunder, partners och varit delaktiga i flera spännande projekt och e-handelslösningar. Vi fortsätter att växa och ser fram emot en spännande tid framöver!

Vi har under hösten både haft möjlighet att träffa nya och gamla bekanta på #Emeet i Göteborg, på Litiums kund- och partnerdag Accelerate 2018 där Litium 7 presenterades. Mellan det var vi på Svensk Digital Handels fokusdagar D-B2B i Göteborg. Vi vet att de förväntningar som den digitala B2C-handeln har byggt upp också sprider sig till B2B-världen, potentialen är stor att utveckla effektiva B2B-lösningar som passar de nya köpbeteendena. Vi har även samlat på oss ännu mer teknisk kunskap på Microsoft Ignite i Orlando och nu senast på Eurostar Software Testing Conference i Haag och ser fram emot att tillämpa detta i våra kundprojekt.

Stefan Winterlén