3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Besök oss på D-Congress och se en demo av 3bits Blueprint - vinn ett SPA-besök

Den 28 oktober är det äntligen dags för D-Congress igen, ett fysiskt event för alla oss som fick tag på en biljett innan det blev utsålt. Missade du en biljett erbjuder nu Svensk Digital Handel möjligheten att följa livesändningen digitalt utan kostnad. Men om du kommer på mässan får du gärna komma förbi vår monter och se en demo av 3bits Blueprint – vår grundsajt byggd på SPA-teknik för blixtsnabb prestanda. Under D-Congress har du möjlighet att vinna ett SPA-besök!

Det finns fortfarande möjlighet att fritt ta del av Marknadschefskongressen on demand till 19 november. Niklas och jag har spelat in ett kortare seminarium om vad som krävs för framtidens e-handel som finns tillgängligt i vår digitala monter.

Något som är viktigare än någonsin när e-handeln fortsätter att växa är en högpresterande och skalbar sökmotor för att kunna ge blixtsnabba och relevanta sökresultat. En lösning vi har valt i flera större kundprojekt är Elasticsearch – läs gärna Peters artikel där han berättar mer.

Det är så uppskattat att äntligen kunna träffa alla kunder, medarbetare och partners igen, vi ser fram emot alla möten!

Stefan Winterlén