3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Snabbare e-handelssajt med SPA

Litium presentar resultatet av sin årliga undersökning av digital handel mellan företag, B2B, i en rapport. Som väntat är e-handel högt på agendan hos de flesta ledare på B2B-företag numera. De främsta drivkrafterna för digital handel är att förenkla administrationen och effektivisera försäljningen, men att möta kundbehov och kundförväntningar och förmågan att konkurrera rankas allt högre. Ladda gärna ner hela rapporten och läs mer om insikterna från Scandinavian B2B Commerce 2021.

Har du handlat på en konsumentsajt och önskat att det fanns lika smidiga checkout-lösningar även för B2B online? Då kan en betalplattform vara något att titta närmare på för att förenkla köpen digitalt för företag. Läs gärna mer om vår erfarenhet av betalplattformar och hur digitala betalningar för företag kan förenklas.

Vi kan tipsa om mer läsning i sommar att fördjupa sig i artikeln om Single Page Application som Yann har skrivit för en snabbare sajt. Single Page Application eller SPA som vi kallar det till vardags, är egentligen inget nytt. De flesta använder det varje dag på till exempel Facebook, Instagram eller Gmail. Inom e-handel har det dock inte slått igenom på bred front än. Vi pratar gärna mer om Single Page Application och de fördelarna vi ser att använda tekniken för en e-handelssajt, hör av dig om du vill se en demo av 3bits Blueprint för att upptäcka hur prestandan kan förbättras med SPA.

Vi vill passa på att önska en riktigt skön sommar så ser vi fram emot en spännande e-handelshöst tillsammans!

Stefan Winterlén