3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Äntligen kan vi ses live och prata e-handel

Den 28 oktober 2021 kan hela det svenska ekosystemet inom den digitala handeln äntligen träffas igen fysiskt på Svenska Mässan i Göteborg för att nätverka och ta del av de senaste insikterna inom e-handeln på D-Congress. Keynotes att se fram emot är bland annat Kate Ancketill som är en av de främsta talarna inom trender och retail och Rachel Botsman som är ledande expert på tillit i en digital värld. För att det inte ska bli för trångt är antalet biljetter begränsat, så säkra din plats redan nu. 3bits är stolt guldpartner till D-Congress och ser fram emot att äntligen få träffas och prata e-handel live på Svenska Mässan.

Aldrig någonsin har blixtsnabb prestanda och skalbarhet varit så viktig som nu, e-handeln har mognat och kunder kräver snabbare, smartare och modernare lösningar. Hastighet har blivit ett måste för att ranka bland sökmotorerna. Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. 3bits Blueprint är förberedd för e-handelsplattformen Bizzkit som också finns på plats under seminariet för att visa fördelarna med att bygga headless e-handel. Bizzkit används av stora varumärken som Fristads AB, Zizzi och Fazer.

Vi visar dig gärna en demo av lösningen, kontakta oss så bokar vi in ett möte och visar dig mer. Vi ser fram emot att äntligen ses igen och visa vad vi gjort tillsammans.

Stefan Winterlén