3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Var beredda när e-handeln växer

E-barometern från PostNord för Q2 2020 visar att den svenska e-handeln ökade med 49 procent under andra kvartalet, och förväntas öka 33 procent under helåret. E-handeln har haft en stadig ökning under en lång tid och kanalskiftet har nu tagit ett rejält kliv framåt. Allt talar för att Black Friday och julhandeln kommer att slå nya rekord i år då vi vant oss vid nya köpbeteenden och mer än någonsin vill undvika trängsel i fysiska butiker. Vi jobbar med olika lasttester för att rusta för att fler vill shoppa online. Genom att lasttesta kan man både få ett mått på systemets begränsningar, samt värdefull information om hur man bäst använder sina befintliga resurser.

Vi ser en fortsatt ökning i bolag som behöver bygga och förbättra sin e-handel och kan hjälpa till med en helhetslösning för e-handeln, allt från design och webb till logistik. Hör gärna av er till oss för att boka in en strategisk workshop så att ni kan vara beredda när e-handeln växer.

Stefan Winterlén