3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

E-handeln är mer lockande än någonsin

E-barometern för Q3 visar en ökning av e-handeln med 39 % jämfört med förra året, nu när handelns högtid sätter fart väntas den slå alla tidigare rekord i år. Vi ser många innovativa lösningar från handlare för att möta det förändrade kundbeteendet. Vi hoppas att fler e-handlare kommer att haka på trenden att skicka ett inslaget paket direkt till släktingen vi i år kanske inte kan träffa. De svenska konsumenterna uppskattar att de kommer att köpa julklappar online för 10,6 miljarder kronor. Den försäljningen vill ni vara en del av.

Att ni snabbt och kontrollerat kommer i gång med er e-handel kan vara skillnaden mellan att lyckas och att inte göra det. Med 3bits Flow – en helhetslösning för e-handel erbjuder vi mycket hjälp på vägen. Vi tar ett helhetsgrepp för att få igång eller förbättra er digitala affär, kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler till våra kunder. En kundportal är på samma sätt som e-handel tillgänglig 24/7 och kan underlätta administrationen. Vi pratar ofta om att vi bygger lösningar som ska förenkla vardagen för våra kunder och deras kunder. Precis så är det med en kundportal.

Stefan Winterlén