Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits Smart Start

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

Läs mer och boka ett möte

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
Stefan Winterlén

Digitalisera manuella processer med bättre översikt

När Solör Bioenergi ville digitalisera sin manuella avfallshantering med olika dokument till en kundportal där allt kan administreras enklare kontaktades 3bits. Genom att använda 3bits Blueprint för kundportal som grund kunde projektet genomföras både kostnadseffektivt och på kort tid. Innan avfallshanteringen digitaliserades jobbade man mycket med papper och Excel. Den nya lösningen är inte bara enklare för kunden och chauffören utan underlättar också för fakturering. Kontroller kan göras lättare och det blir ett effektivare arbetssätt. Det har underlättat flödet för medarbetarna på Solör och uppskattas även av kunderna. Läs hela kundcaset om projektet och framtiden. Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete.

Att välja e-handelsplattform kräver både erfarenhet och kontakter med tänkbara plattformar för att kunna göra en komplett och effektiv utvärdering. Vi har över 16 års erfarenhet av detta och hjälper gärna till att ställa upp kravbilden mot funktionalitet i olika plattformar för att på så sätt skapa bästa möjliga beslutsunderlag för er satsning. Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till som varierar från kund till kund. Det är inte heller några konstanter utan kan ändras. Läs mer om några av de saker som måste övervägas på vår sida om tjänsten för att Välja plattform.

Det finns mycket som kan passa bra för sommarläsning, några av de rapporter man kan titta lite extra på är bland annat Litiums B2B-rapport och E-barometern för Q1. Vi har sammanfattat dem med några av de saker vi tar med oss.

Vi vill passa på att önska en riktigt fin sommar och ledighet!

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.