Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoren i Göteborg och Jönköping – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer
Kundcase

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
3bits Blueprint

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel

Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo
Stefan Winterlén

Från sömlösa kundresor till optimerad kundupplevelse

PostNord Retail Day är som vanligt något för alla oss i e-handelsbranschen att se fram emot. En förmiddag med fokus på att optimera kundupplevelsen där logistik och leveransupplevelse har stor betydelse. Dagen började med att årsrapporten E-barometern för 2021 presenterades med en tillväxt för e-handeln på 20 % i Sverige. Missade du det har vi sammanfattat vad vi tog med oss från dagen där vi bjöds på både insikter från e-handlare och framtidsspaningar.

Alla som någon gång jobbat med produktberikning vet att det är ett omfattande arbete som måste göras, texter ska skrivas och översättas, produkter ska fotas och mycket annat. Eftersom det blir allt viktigare att snabbt få ut nya produkter på marknaden drog Gerdmans igång ett projekt för att få ned tiden för ”time to market” – läs gärna mer om hur vi skapat en ny entitet i inriver som fungerar som en ritning för produkter och varianter.

I slutet av 2021 lanserades Rörpojkarnas e-handel som riktar sig till yrkesverksamma företag inom VVS-branschen, en renodlad B2B-handel. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med e-handelssatsningen när vi fortsätter att vidareutveckla webbshoppen tillsammans.

 

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler. Kontakta oss så berättar vi mer.