3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Lönsam e-handel med stark framtidstro

Att det går att lyckas skapa lönsam e-handel borde det inte vara någon diskussion kring, det finns mängder med lyckade exempel på företag som driver lönsam e-handel både lokalt i Sverige men även globalt. Läs gärna våra tips som vi samlat om att skapa en lönsam e-handel. Börja utvärdera e-handeln och följ upp aktiviteterna – det viktiga är att börja arbetet att optimera och hitta de delar som kan skruvas på utan att kundnöjdheten blir lidande och att fokusera på sådant som ger kunderna värde.

Vi har spelat in ett samtal om vad som krävs för framtidens e-handel där vi delar med oss av vår erfarenhet av stora e-handelsprojekt och hur man kan tänka för att inte låsa in sig i en lösning som inte fungerar för verksamheten att växa i. Allt för att vara beredd när e-handeln fortsätter att växa. För det kommer den att göra.

God fortsättning!

Stefan Winterlén