Vi skapar effektiv e-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är nästan 40 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler för självservice. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoren i Göteborg och Jönköping – något som uppskattas både av kunder och medarbetare.

Läs mer
Kundcase

Kundcase

Våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet och är trygga med att vi kommer att leverera lösningar som håller en lång tid framöver och kan växa tillsammans med dem.

Läs mer
3bits Blueprint

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel

Vi på 3bits har utvecklat en storefront för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo
Stefan Winterlén

Är det dags att utmana e-handeln?

Hur du optimerar produktdata för att passa kundresan och hur du kan arbeta mer effektivt med sökmotorsoptimering och digital marknadsföring är några frågor vi tänker ställa och diskutera i ett gratis seminarium och rundabordssamtal. 3bits i Jönköping hälsar dig välkommen till en spännande förmiddag där vi delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar dagligen med e-handel och Niklas och Eric som leder diskussionen har dessutom flerårig bakgrund som e-handelschefer. Du som e-handlare inom B2B, eller du som marknadsförare på ett B2B-bolag som säljer produkter online, som känner att du behöver bli bättre på just den biten är välkommen att delta i diskussionen den 30 november kl 9-11 på Science Park i Jönköping, anmäl dig på vår eventsida så ser vi fram emot att ses och prata mer.

Vår plattformspartner Norce har satt ihop en B2B-guide där du bland annat får tips om vad du kan tänka på när du ska digitalisera produktinformation, kanske har ni ingen direkt närvaro på webben alls i dag att tala om – var börjar man då. Det finns även ett avsnitt där jag delar med mig av tips för en lyckad digital B2B-satsning, trender för B2B-försäljning online och fördelarna med vår egen storefront – 3bits Blueprint.

Niklas har i en artikelserie om Googles infrastruktur i den senaste delen sammanfattat hur man enkelt kan jobba med produktannonser under fliken för Shopping med hjälp av Google Merchant. Ta gärna även en titt på den första artikeln om Google Analytics Sunset. Behöver du hjälp att navigera bland Googles tjänster så kontakta oss för mer information. Vi har även möjlighet att erbjuda utbildning i Googles infrastruktur med fokus på e-handel.

Stefan Winterlén

Artiklar

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi skalbara e-handelslösningar och kundportaler för självservice. Kontakta oss så berättar vi mer.