3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut. Vi har byggt e-handelslösningar tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care i flera år.
Stefan Winterlén

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel

Aldrig någonsin har blixtsnabb prestanda och skalbarhet varit så viktig som nu, e-handeln har mognat och kunder kräver snabbare, smartare och modernare lösningar. Vi på 3bits är nu stolta att kunna presentera 3bits Blueprint. Vi har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig. Vi har lagt ner många timmar för att bygga en e-handelssajt så som vi vill ha den så att du slipper börja från noll. 3bits Blueprint ger inte bara överlägsen prestanda och användarupplevelse utan kapar även projekttid och kostnad jämfört med ett traditionellt e-handelsprojekt. Boka in en demo så berättar vi gärna mer och visar lösningen.

Niklas har publicerat den sista delen i artikelserien om att Välja e-handelsplattform. Fokus ligger på något som ofta glöms bort – hur man organiserar sig kring en lyckad e-handel och hur mycket arbete som faktiskt ligger bakom en lyckad satsning. E-handeln är inte tänkt att minska arbetsbelastningen, den är till för att öka försäljningen.

Vi har tecknat flera avtal med strategiska partners det senaste. Förutom Apptus är vi nu även partner med Briqpay och CELUM. Briqpay är en betalplattform som erbjuder en B2B-checkoutlösning med stor flexibilitet för att tillgodose alla typer av behov. CELUM är världsledande inom programvara för digital tillgångshantering (DAM) och innehållssamarbete. Vi ser fram emot fortsatt bra samarbete då vi redan har gemensamma kunder att tillsammans jobba vidare med.

Stefan Winterlén