3bits vet hur framgångsrik e-handel ser ut, vi har byggt e-handelslösningar med bland annat Lindex, Focus Nordic, Brandon och Scandinavian Photo i flera år.

E-handel

E-handel

Har du en webbutik som håller på att växa ur sin e-handelslösning? Är du nyfiken på hur den skulle kunna bli ännu bättre? Eller har du en befintlig verksamhet som du är redo att göra digital? Vi levererar lösningar för allt från webb till logistik inom e-handel.

Läs mer »

Avancerade webblösningar

Avancerade webblösningar

En stor del av vår dagliga verksamhet stavas e-handel, men vi gör även avancerade webblösningar. Vi levererar projekt som drar nytta av webbens fulla potential. Om du kräver något mer och är ute efter en skräddarsydd webblösning.

Läs mer »

Plattform

Plattformar

Vi gör allt från kundanpassningar på befintliga plattformar till helt kundunika lösningar från grunden. Vi är alltid på jakt efter framtidens byggstenar. Så att vi är beredda att erbjuda våra kunder de plattformar som vi tror är värda att satsa på.

Läs mer »

 
ceo-panel-portrait

Nytt år med nya erfarenheter

2016 har varit ett år där vi har fått förmånen att fortsätta att arbeta med olika spännande projekt med våra kunder och även skapat nya bekantskaper med kunder och medarbetare som vill vara med på vår resa.

En kort stund efter lanseringen av John Fredriks nya digitala B2B-handel hade den första mobilordern lagts. Med en responsiv sajt har mobilanvändningen ökat, intresset är stort att snabbt kunna lägga beställningar ute på fältet. Målet är att underlätta och effektivisera för kunderna i deras vardag, och ett steg är att ge det som kunderna vill ha i den stunden som de behöver det. JohnFredrik.se är ett bra exempel på en B2B-lösning som har gått från ett äldre till ett nytt e-handelssystem som passar dagens verksamhet, och som redan ser att det har påverkat kunderna positivt. En lösning som kompletterats med en del specialfunktioner som ger mervärde för både kunder och säljare.

Det har knappast undgått någon att fler och fler lägger mycket energi och resurser på att djupdyka i sin kund- och försäljningsdata. Detta är ett arbete som gör att man kan få helt nya insikter om sina produkter, kunder och kampanjer. För att göra detta möjligt för de som inte själva har möjligheten att anställa en ”data scientist” kommer vi att kunna erbjuda denna tjänst till våra kunder under 2017. I tjänsten ingår att vi plockar ut och bearbetar er kund-, order- och besöksdata. Utifrån denna data gör vi avancerade analyser och drar relevanta slutsatser kring vad man kan utläsa och vad man skulle kunna skruva på för att få ett bättre resultat. Först ut på detta tema så kör Jonas Hörnstein två omfattande kurser i ämnet på IHM Business School. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet och kommer att fortsätta med fler utbildningar.

Vi har i många år varit med i tillväxtprogrammet Expedition Framåt hos Business Region Göteborg, vi har alltid en strävan att växa och det är vi tacksamma att vi får möjligheten att göra. Vi ser fram emot 2017 tillsammans med alla medarbetare, kunder och partners som gör det möjligt!

Stefan Winterlén, VD

Artiklar

Visa alla
Sjukvård online

Dr Kry och tjänsterna

Om hur digitala vårdcentraler och e-handlande apotek med leverans hem ti...

Läs mer »

Episerver Ascend Nordic

Episerver Ascend 2016

I ett snökaos i november lyckades Episerver hålla sitt event i Ericsson...

Läs mer »

O'Reilly Software Architecture Conference

O'Reilly Software Architecture Conference i London

Microservices, eller mikrotjänster som man också kan kalla dem på svensk...

Läs mer »

Nyheter

Visa alla
3bits Support

Nya kontaktvägar på 3bits

Den 5/4 kommer vi på 3bits att få ett nytt telefonsystem, det kommer att...

Läs mer »

Stefan Winterlén, VD

Ytterligare ett år av tillväxt tillsammans med BRG och Expedition Framåt

Vi har varit med i tillväxtprogrammet Expedition Framåt med BRG sedan 20...

Läs mer »

D-Congress 2017

D-Congress 2017 - Nordens mötesplats för digital handel

Den 9 mars 2017 arrangeras D-Congress – Nordens mötesplats för digital h...

Läs mer »

3bits

3bits Consulting AB
Lilla Bommen 5c
411 04 Göteborg

Telefon: 031-75 71 200
E-postadress: info@3bits.se

Kontakta oss på 3bits.

Partners:
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
partner-example
Sitecore
partner-example
partner-example
partner-example