Livesänt seminarium 30/9 Bizzkit och 3bits presenterar 3bits Blueprint – grunden till blixtsnabb och modern e-handel

Den 30 september ser vi fram emot att se dig för ett livesänt seminarium i 3bits lokaler vid Lilla Bommen i Göteborg kl 8-9. För dig som inte har möjlighet att delta på plats finns det även möjlighet att vara med på webbsändningen. Vi börjar med frukost kl 8 och startar seminariet kl 8:15. Vi avrundar med en frågestund fram till 9. Vi kickstartar hösten med att visa möjligheterna att snabbt komma igång med en e-handelssajt.

Aldrig någonsin har blixtsnabb prestanda och skalbarhet varit så viktig som nu, e-handeln har mognat och kunder kräver snabbare, smartare och modernare lösningar. Hastighet har blivit ett måste för att ranka bland sökmotorerna.

Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. 3bits Blueprint ger inte bara överlägsen prestanda och användarupplevelse utan kapar även projekttid och kostnad jämfört med ett traditionellt e-handelsprojekt.

3bits Blueprint är förberedd för e-handelsplattformen Bizzkit som också finns på plats under seminariet för att visa fördelarna med att bygga headless e-handel. Bizzkit används av stora varumärken som Fristads AB, Zizzi och Fazer.

Vill du inte vänta till den 30 september, utan vill ha en demo av lösningen innan dess kontaktar du oss så bokar vi in ett möte och visar dig mer. Annars ser vi fram emot att äntligen ses igen och visa vad vi gjort tillsammans.

Anmälan till det livesända seminariet 30/9

Registrera din e-postadress och glöm inte att fylla i om du vill komma till 3bits lokaler i Göteborg för att se seminariet, eller om du hellre vill se det via länk.

*

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel – 3bits Blueprint

Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo