Maximal affärsnytta på D-Congress 2015

   12 mar 2015

Hur kan ett företag växa genom att ta fram de bästa talangerna? Vilka möjligheter finns för organisationer och företag i dagens digitala samhällsförändring? Svaren levereras på D-Congress den 12 mars 2015 på Svenska mässan i Göteborg. Se till att vara på plats för att framtidssäkra din verksamhet genom att lyssna på vassa talare från 3 scener med fokus på omvärld, forskning och innovation.

D-Congress

Först ut på Internationella Scenen är danske Rasmus Ankersen som föreläser på temat talangutveckling – varför är 137 av världens 500 bästa kvinnliga golfare från Sydkorea och hur har lilla Tärnaby med 500 invånare lyckats ta fram de bästa skidåkarna genom tiderna?

Missa inte heller Lynda M. Applegate, Professor of Business Administration på Harvard Business School, som presenterar vilka hot men framförallt vilka möjligheter som finns för organisationer och företag i dagens digitala samhällsförändring.

D-Congress, före detta Distanshandelsdagen, är mötesplatsen för alla som jobbar inom handel, besöksnäring, IT-utveckling, logistik, marknadsföring, betalningstjänster med mera. Kongressen presenterar de senaste innovationerna inom den digitala handeln, på plats finns närmare 130 utställare, varav 3bits är en av dem, 25 talare och cirka 1350 besökare. Hit kommer du som vill ha mer kunskap och inspiration samt du som vill skapa ett bra nätverk och träffa ledande leverantörer.

Läs mer om utställarna och de inspirerande talarna och köp din biljett om du inte redan har gjort det på www.dhandel.se. Följ eventet på #Dcong15 samt @digitalhandel på Twitter.

Hör av dig på sales@3bits.se om du vill boka in ett möte med oss under mässan, annars ses vi i monter B02:34.