Missa inte årets första e-handelsevent, Distanshandelsdagen 2014

   30 jan 2014

Redan den 30 januari är det dags för årets första event med fokus på digital handel. Distanshandelsdagen 2014 i Åhaga, Borås bjuder som vanligt på ett varierat program. Ingen del är mindre viktig än den andra. 120 utställare finns på plats och i år är 3bits med som Guldpartner.

Day of Distance Selling

Du hittar alltid någon av oss i monter 115, även om någon är iväg och lyssnar på intressanta talare som hittas på scenerna. I år är inriktningarna Inspiration & framtid, Forskning & utveckling samt Leverantörer & tillväxt. Vi ser fram emot att träffas och prata e-handel. Mycket spännande har hänt sedan förra eventet, både för 3bits och för utvecklingen av e-handel, 2014 kommer att bli ytterligare ett intressant år.

Innovation and Retail Business Development

Arvo kommer att lyssna på Jonathan Reynolds från Oxford University på den Akademiska scenen när han pratar om Innovation and Retail Business Development. En föreläsning som handlar om vad det är som driver affärsutveckling i ett e-handelsföretag och vilka hinder som måste undanröjas för att vi ska få bättre tillväxt, högre lönsamhet och fler innovationer.

Knäck den nordiska koden

Stefan kommer att gå till den Stora scenen där Colin Moon, expert inom affärskommunikation och kulturskillnad, kommer att prata om att expandera genom att knäcka den nordiska koden. Om man vill ta steget och satsa utanför Sverige finns det olika beteenden att ta hänsyn till för att lyckas.

Ungdomarnas digitala revolution

Ola kommer att lyssna på Anders Hallgren, från Ungdomsbarometern, på den Stora scenen, där han kommer att prata om Ungdomarnas digitala revolution. Han kommer att förklara hur det är att vara ung i en digital kontext och varför vi kan förvänta oss stora attityd- och beteendeförändringar i framtiden.

Om du vill boka in ett möte under Distanshandelsdagen med oss på 3bits, tveka inte att kontakta oss.

Läs mer om Distanshandelsdagen.