Kunskapseftermiddag Bizzkit + 3bits i Jönköping 5/2

I november öppnade både 3bits sitt kontor i Jönköping för att utveckla e-handelslösningar, samtidigt som partnerskapet med Bizzkit inleddes för att kunna erbjuda kunder en skräddarsydd plattform med PIM, DAM och CMS.

3bits grundades 2008 och har sedan dess utvecklat e-handelslösningar tillsammans på huvudkontoret i Göteborg. Danska Hesehus har levererat e-handelslösningar på den egenutvecklade plattformen Bizzkit sedan 2002. I det första internationella steget etablerade sig Bizzkit i Sverige med kontor i Göteborg inte långt från 3bits.

Nu bjuder vi tillsammans in till en kunskapseftermiddag på Science Park i Jönköping onsdag 5 februari kl 15-17 med mingel och förtäring. Vi inleder eftermiddagen med en spaning kring e-handel, både B2C och B2B, med Niklas Larsson som jobbar som Affärsutvecklare på 3bits. Tidigare har Niklas bland annat varit e-handelschef på Scandinavian Photo. Patrick Swedén som är Country Manager för Sverige på Bizzkit kommer att dela med sig av inspirerande kundcase och visa på möjligheterna med headless e-handel.

Är man ute efter en helt unik lösning vad gäller design och funktion passar det att bygga på en headless- och microservices-arkitektur med en best of breed-strategi. En headless e-handelsplattform är inget nytt, men i takt med att kundernas köpvanor och kundresan förändras blir headless-lösningen mer relevant. Med API-strukturen som utbyter information mellan backendplattformen och den kundinriktade delen utformas e-handelslösningen för att snabbt kunna skalas, anpassas och utvidgas.

Vi ser fram emot en eftermiddag tillsammans, har ni inte möjlighet att komma, men ändå är nyfikna på headless e-handel är det bara att höra av er!

Bizzkit + 3bits

När: 5 februari kl 15-17

Var: Science Park, lokal ”En trappa ner”, Jönköping, Gjuterigatan 9

Anmälan: sales@3bits.se

Begränsat antal platser, glöm inte att meddela eventuell specialkost.

Detta event är inte öppet för leverantörer.

Bizzkit