Rundabordssamtal på 3bits – Är det dags att utmana e-handeln?

Hur du optimerar produktdata för att passa kundresan och hur du kan arbeta mer effektivt med sökmotorsoptimering och digital marknadsföring är några frågor vi tänker ställa och diskutera i ett gratis seminarium och rundabordssamtal.

Vi på 3bits i Jönköping hälsar dig välkommen till en spännande förmiddag där vi delar kunskap och erfarenheter. Vi arbetar dagligen med e-handel och Niklas och Eric som leder diskussionen har dessutom flerårig bakgrund som e-handelschefer.

Du som e-handlare inom B2B, eller du som marknadsförare på ett B2B-bolag som säljer produkter online, som känner att du behöver bli bättre på just den biten är välkommen att delta i diskussionen den 30 november kl 9-11 på Science Park i Jönköping.

Seminariet är såklart gratis och vi bjuder på ”Svensk fika”.  Antalet platser är begränsade så anmäl dig och din kollega snabbt för att säkra era platser i formuläret nedan eller skicka ett mail till sales@3bits.se. Får du förhinder så meddela oss det via bekräftelsemailet så snart som möjligt.

Välkommen att delta i diskussionen!

Anmälan till rundabordssamtal

Rundabordssamtal med 3bits den 30 november kl 9-11 på Science Park i Jönköping.

*
Rundabordssamtal på 3bits – Är det dags att utmana e-handeln?