Gerdmans

Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Med över 16 000 artiklar i deras produktsortiment finns det mycket att välja bland, du hittar allt från kontorsmöbler för att inreda ditt kontor till verkstadsinredning för industrin. Med professionell rådgivning, fri frakt med snabba leveranser, en minimigaranti på 7 år på alla artiklar samt monteringshjälp är Gerdmans en heltäckande leverantör för alla typer av företag.

Gerdmans

www.gerdmans.se

Utvecklingen vi har gjort tillsammans med 3bits för en effektivare produktberikning kommer att korta ned time to market väsentligt och dessutom med höjd kvalitet - Johan Wiktorsson, Gerdmans.

Kortare time to market med höjd kvalitet

Alla som någon gång jobbat med produktberikning vet att det är ett omfattande arbete som måste göras, texter ska skrivas och översättas, produkter ska fotas och mycket annat. Eftersom det blir allt viktigare att snabbt få ut nya produkter på marknaden drog Gerdmans igång ett projekt för att få ned tiden för ”time to market”.

Läs mer
Vår hyllkonfigurator har varit ett väl genomfört projekt där vi är väldigt glada över samarbetet och resultatet ihop med vår partner 3bits - Johan Wiktorsson, Gerdmans.

Gerdmans ökade försäljningen med hyllkonfigurator

Med en nyutvecklad hyllkonfigurator har man på Gerdmans gjort det lättare för kunden att bygga ihop hyllsystem av Gerdmanshyllan. Med konfiguratorn sparar kunden tid och många fel undviks med ökad kundnöjdhet som följd. Att försäljningen dessutom ökat markant är en extra bonus för Gerdmans.

Läs mer