Mölnlycke

Mölnlycke är ett världsledande företag inom medicinteknik som levererar medicinska produkter och lösningar som hjälper hälso- och sjukvårdspersonal att optimera patientvården och de kliniska och ekonomiska resultaten. Mölnlycke har kunder i nästan 100 länder som använder deras lösningar och de äger verksamheter i över 40 länder. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

www.molnlycke.com

Mölnlycke

Vi arbetar som ett team, vi vet verkligen att vi har samma mål i sikte. 3bits levererar alltid det lilla extra, framåtseende och med en stor förståelse för våra affärsbehov - Thomas Osberg, Mölnlycke.

Effektiv lösning med mindre manuellt arbete

Mölnlyckes system Minerva hjälper till att hantera all produktinformation från ett ställe. Den dynamiska och användarvänliga uppsättningen är en tidseffektiv lösning som gör det möjligt att leverera rätt information vid rätt tid. En stor fördel är konsekvent produktinformation över kanalerna.

Läs mer
3bitar levererar med kvalitet, hastighet och flexibilitet. Min erfarenhet är att med 3bits har vi rätt partner på rätt plats - Sofia Heddson Fransén, Mölnlycke.