Rörpojkarna lanserar webbshop

Rörpojkarna

I slutet av 2021 lanserades Rörpojkarnas e-handel som riktar sig till yrkesverksamma företag inom VVS-branschen, en renodlad B2B-handel. Rörpojkarna är ett anrikt företag i VVS-branschen. I mer än 65 år har de levererat material till Göteborgsregionen och övriga Sverige, men även till Danmark, Norge och Finland.

- Uppdraget var konkret – att utveckla en säljande e-handel till företagets befintliga och framtida kunder. E-handeln ska vara lättskött och enkel för kunderna att navigera i, säger Niklas Larsson, Affärsutvecklare på 3bits.

Rörpojkarna har byggt kundernas förtroende genom sin enorma kunskap, sin personliga servicevilja och ett mycket brett sortiment där det mesta dessutom är lagerfört.

- Med den nya e-handeln blir det möjligt att snabbt och enkelt beställa varor med kundunika lösningar och få dem levererade med samma service som Rörpojkarna gjort sig kända för, säger Sirpa Ferdell, Ekonomichef på Rörpojkarna.

Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med e-handelssatsningen när vi fortsätter att vidareutveckla webbshoppen tillsammans.

Rörpojkarna

Rörpojkarna är en VVS-grossist med fokus på ROT samt energieffektivisering med 18 000 artiklar på lager. Företaget är miljödiplomerat och har egna miljögodkända lastbilar och anställda chaufförer. Det Rörpojkarna inte har, har ingen annan heller.

www.rorpojkarna.se