Livesänt seminarium 30/9 Bizzkit och 3bits presenterar 3bits Blueprint

  03 sep 2021

Den 30 september ser vi fram emot att se dig för ett livesänt seminarium i 3bits lokaler vid Lilla Bommen i Göteborg kl 8-9. För dig som inte har möjlighet att delta på plats finns det även möjlighet att vara med på webbsändningen.

Aldrig någonsin har blixtsnabb prestanda och skalbarhet varit så viktig som nu, e-handeln har mognat och kunder kräver snabbare, smartare och modernare lösningar. Hastighet har blivit ett måste för att ranka bland sökmotorerna. Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. 3bits Blueprint är förberedd för e-handelsplattformen Bizzkit som också finns på plats under seminariet för att visa fördelarna med att bygga headless e-handel. Bizzkit används av stora varumärken som Fristads AB, Zizzi och Fazer.

Vill du inte vänta till den 30 september, utan vill ha en demo av lösningen innan dess kontaktar du oss så bokar vi in ett möte och visar dig mer. Annars ser vi fram emot att äntligen ses igen och visa vad vi gjort tillsammans, anmäl dig här.