Vi utvecklar e-handelslösningar, vad vill du göra på 3bits?

  20 nov 2016

Företagspresentation

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ineko och Ragn-Sells. Men nu till det viktiga, vem är du?

Vad kan du erbjuda oss?

Hos oss arbetar systemutvecklare, affärsutvecklare, projektledare och lösningsarkitekter och självklart hjälper vi även våra kunder med teknisk support och test av de lösningar vi levererar. Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits? Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Under din resa tror vi att du har skaffat dig en akademisk utbildning med bra betyg, har du dessutom jobbat ett antal år är det en fördel. Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Delar du vårt intresse för teknik och vill jobba med avancerade webb- och e-handelslösningar kan du vara den som vi behöver för att fortsätta växa. Är du övertygad om att du kan hjälpa oss och vara en del av vår resa så ska du skicka in din ansökan och berätta vad just du kan bidra med.

Vi erbjuder dig

Tillsammans i teamen skapar vi lösningar med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ineko och Ragn-Sells. Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen i Göteborg eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Lön och olika personalförmåner kommer du givetvis att få, men vi tror inte att du går till jobbet bara för att kunna betala räkningar, visar du ett engagemang och toppresultat så kommer vi att ta tillvara på det. Och lyfta dig, det lovar vi.

Ansökan

Är du den medarbetare vi söker? Berätta mer om dig själv och vad du kan bidra med till jobb@3bits.se så kan vi se vad vi har för möjligheter tillsammans.