3bits söker teknisk support/testare med e-handelsintresse

  27 okt 2017

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Scandinavian Photo. Men nu till det viktiga, vem är du?

Teknisk support och test hos oss på 3bits

Vill du lära dig mer om Application Insights, LoadImpact eller Selenium? Vi utvärderar ständigt nya tekniker och det är några av de tekniker som vi använder i projekt just nu. Vi är ett teknikfokuserat företag som gillar innovation med Hackatondagar och R&D-tänk för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt.

Hos oss arbetar systemutvecklare, testare, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team som delar med sig av kunskap och hjälper varandra. Test och teknisk support är tätt integrerade i teamen och följer projekten från utveckling till produktion och vidareutveckling. Du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer och även löpande teknisk support för våra kunder. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen i Göteborg eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet.

 

Som testare kommer du att få vara med och vidareutveckla testmetoder, till exempel genom att jobba med automatiserade funktionstester mot ett antal olika affärssystem. Du kommer även genomföra analyser av användarbeteende med hjälp av Google Analytics och Application Insights. En annan uppgift är att utföra lasttester mot storskaliga webbsystem, med hjälp av LoadImpact.

 

Tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Scandinavian Photo och Ragn-Sells skapar vi e-handelslösningar med agila projektmetoder. Baserat på de specifika behov varje lösning har väljer vi lämpliga byggstenar. Vi har flera olika plattformar och ramverk i vår verktygslåda, bland annat Episerver, Litium, nopCommerce, nServiceBus, VUE och MVC. Integrationer till affärssystem och andra system är en central del i lösningen. Vi söker inte enkla rutinuppgrag utan gillar utmaningar och visioner. Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Gillar du också ny teknik och vill fortsätta att utvecklas inom test och teknisk support så vill vi veta mer om dig och hur din resa har sett ut.

 

Kanske har du fascinerats av problemlösning sedan barnsben, eller upptäckt på senare år att du gillar att ge bra service i kombination med att dyka ner i tekniska utmaningar. Du kanske har jobbat sedan du tog examen som civilingenjör eller systemutvecklare för några år sedan och känner att det är dags att ta ett nytt steg. Då vill vi gärna att du tar det steget med oss. Och har du nyss tagit din examen skulle vi bli glada om du vill starta din jobbresa tillsammans med oss.

Några av de tekniker och verktyg vi arbetar med nu

C#, .NET, Microsoft Azure, Google Analytics, LoadImpact, GhostInspector, Selenium, Docker, Git, nServiceBus, nopCommerce, Litium, SQL, Visual Studio, TeamCity.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.