Framtidens B2B-handel på e-commerce Stockholm 2015

På Kistamässan 24-25 mars 2015 anordnas e-commerce Stockholm, som är en mötesplats inom e-handel, digital marknadsföring och social business. 3bits finns även i år med som utställare och talare.

"3bits

På e-commerce Stockholm kan man få idéer för hur man kan utnyttja kraften i det digitala, mobila och sociala och integrera alla kanaler till en enhetlig kundupplevelse. På tre scener samlas talare som visar hur man kan accelerera sin marknadsföring, effektivisera verksamheten och förbättra kundupplevelsen.

3bits pratar om Framtidens B2B-handel på e-handelsscenen

E-handelns fördelar och förmåga har utvecklats stort de senaste åren för B2C-handel. Ändå fortsätter många B2B-företag att använda föråldrade system som inte klarar av att möta dagens krav på en högpresterande webblösning. De som redan har satsat vet att de kan driva försäljningen och öka kundnöjdheten med personaliserat innehåll, effektiv marknadsföring i alla kanaler, inbjudande produktsidor och en produktsökfunktion som ökar konverteringen. En modern e-handel kommer att bli en allt mer viktig konkurrensfördel som du inte vill vara utan. På e-handelsscenen kl 14 den 24 mars kommer vi att prata om Framtidens B2B-handel, potentialen är enorm för de som vill satsa på en modern lösning som passar både verksamheten och kunderna.

Läs mer på e-commerce Stockholm 2015 och skriv ut din kostnadsfria entrébiljett här.

Hör av dig på sales@3bits.se om du vill boka in ett möte med oss under mässan, annars ses vi i monter B00.