E-handelsträff #5 – Framtidens digitala B2B-handel inspireras av B2C

Den femte träffen för nätverket E-handelsträff Göteborg är hos 3bits. Den 24/11 kommer Arvo Kaulio, Affärsutvecklare på 3bits, prata om Framtidens digitala B2B-handel, potentialen är enorm för de som vill satsa på en modern lösning som passar både verksamheten och kunderna.

3bits' office

E-handelns fördelar och förmåga har utvecklats stort de senaste åren för B2C-handel. Ändå fortsätter många B2B-företag att använda föråldrade system som inte klarar av att möta dagens krav på en högpresterande webblösning. De som redan har satsat vet att de kan driva försäljningen och öka kundnöjdheten med personaliserat innehåll, effektiv marknadsföring i alla kanaler, inbjudande produktsidor och en produktsökfunktion som ökar konverteringen. En modern e-handel kommer att bli en allt mer viktig konkurrensfördel som du inte vill vara utan.

Cirkatider för kvällen:

17:00 – Mingel och något att äta
17:45 – Ehandel031 välkomnar tillsammans med Stefan Winterlén, VD 3bits
17:55 – Arvo Kaulio, Affärsutvecklare 3bits, om Framtidens digitala B2B-handel
18:15 – Minglet fortsätter

Missa inte chansen att träffa andra som brinner för e-handel i Göteborg lika mycket som vi gör. Så tveka inte att anmäla dig redan i dag via länken nedan. Begränsat antal platser. Twittra gärna med #ehandel031.

När: Tisdag 24 november, kl. 17.00 till 20.00

Var: 3bits, Lilla Bommen 5C i Göteborg

Anmälan: https://www.eventbrite.com/e/e-handelstraff-5-framtidens-digitala-b2b-handel-inspireras-av-b2c-tickets-19531269553

Observera att vi kommer ta ut en no show-avgift på 100 kr för anmälda deltagare som inte dyker upp på träffen och missat att kommunicera sin frånvaro.

Läs mer om nätverket och gå gärna med i LinkedIn-gruppen.

Stefan Winterlén

      Stefan Winterlén, VD

 

Nätverket E-handelsträff Göteborg är skapat av Jonas Åkermark (SCA), Markus Nyberg (DB Schenker) och Gustav Zellman (DIBS) som tyckte att det saknades en träffpunkt för människor som vill träffas och prata e-handel i Göteborg. Deras tanke är att erbjuda en kostnadsfri nätverks- och kunskapsbaserad mötesplats där man under avslappnade former kommer att kunna träffa och prata med andra personer som brinner för e-handel lika mycket som en själv. Nätverkets mål är att vara ett mer vardagligt och återkommande komplement till de större och årliga e-handelskonferenserna i staden.​