D-Congress 2016 - Nordens mötesplats för digital handel

Den 10 mars 2016 arrangeras D-Congress – Nordens mötesplats för digital handel. Här kan du knyta värdefulla affärskontakter, lyssna på inspirerande föreläsare, ta del av den senaste forskningen inom e-handel och vässa kunskaperna om digital marknadsföring.

Är det något arrangemang du och dina kollegor inte får missa så är det D-Congress, tidigare Distanshandelsdagen. Här får du under en fullspäckad heldag möjlighet att träffa 3bits som är Guldpartner i år och över 100 utställare inom logistik, betalningslösningar, IT-system, marknadsföring och prata med experter som kan hjälpa ditt företag att utveckla er affärsverksamhet. På kvällen arrangeras en stor middag och fest.

Den digitala handeln utvecklas i ett tempo som vi tidigare inte har sett. Konkurrensen hårdnar såväl på den lokala som globala marknaden; nya lösningar och innovationer vad gäller teknik och marknadsföring skapar både möjligheter och utmaningar.

Hur ska ditt företag göra för att stärka och utveckla affärerna med hjälp av digitala lösningar? På D-Congress bjuds en rejäl dos kunskap, affärsnytta och ett fyrverkeri med inspiration. Ta med några kollegor så ni får ut maximalt av dagen! 

På D-Congress inspireras du av omvärlden, håller dig uppdaterad om den senaste tekniken och innovativa lösningar inom e-handel. Nyhet för i år är scenen för digital marknadsföring där dessa frågor tas upp:

Hur anpassar du dig till din digitala kund och gör användarupplevelsen bättre?

Hur ska du tänka när du skapar kommunikations- och kanalstrategier?

Lär dig mer om sökmarknadsföring, native advertising och programmatic (automatiserade annonsköp).

Bland de inbokade talarna finns namn som Anna Felländer, chefsekonom Swedbank, Anders Borg, Sveriges tidigare finansminister, Johnny Federley, marknadschef MTG TV (tidigare UNICEF:s digitala strategichef) och Mark Selby, Professor University of Surrey.

Läs mer om utställarna och de inspirerande talarna på de fyra scenerna samt köp din biljett om du inte redan har gjort det på www.dhandel.se. Följ eventet på #dcongress samt @digitalhandel på Twitter.

Hör av dig på sales@3bits.se om du vill boka in ett möte med oss under mässan, annars ses vi i monter G07:20 på Svenska Mässan i Göteborg.