Partnerdag hos Litium

Den 28 april var 3bits på partnerdag på Litium där vi fick höra om releasen av Accelerator 4 och kommande Litium 5 och 6. Den stora satsningen ligger på förbättrad kundupplevelse och helt omskriven kod.

Litium Partner Day

Det kommer att finnas en ny startsida med modern design och flexibelt innehåll. Startsidan läggs upp med hjälp av olika innehållssektioner som sedan kan byta ordning via drag och släpp. De flesta sidor har fått en modernare design, särskilt produktdetaljsidorna som har fått ett rejält lyft för en snyggare och tydligare presentation. Det finns även nya flexibla sätt att arbeta med toppmenyn samt förbättrad hantering och navigering med varumärken. Möjligheten finns att ge produktgrupper, produktlistsidor och varumärkessidor en egen ”startsida” med inspirationsbilder, banners och produktförslag.

Refactoring av hela Acceleratorkoden har gjorts för att optimera prestandan. Litium har valt Foundation som responsivt ramverk eftersom de håller en hög utvecklingstakt med de nya funktioner och teknik som en modern webbplats behöver.

Vi ser fram emot ett intressant år tillsammans med Litium!