Tillsatt: 3bits söker .NET utvecklare

  12 mar 2012

Är du intresserad av att jobba med .NET-utveckling hos oss på 3bits?

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för teknik och systemutveckling och vill arbeta i en proaktiv och kreativ organisation med e-handel i fokus. Din arbetsuppgift blir att utveckla kundunika e-handelssystem till våra kunder runt om i Sverige. Du kommer att arbeta i projektform där du och ditt utvecklingsteam bestående av projektledare, arkitekter, testare och utvecklare, samarbetar för att skapa kundanpassade system. Utvecklingsarbetet görs i samråd med kund och varje lösning blir unik utifrån kundens önskemål. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i .NET, C# och Visual Studio och det är bra om du har erfarenhet av SQL Server eller andra databaser. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Java-utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av e-handel och vill vara med och utveckla detta framtida handelsforum. Som person är du social och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Du gillar att arbeta i projektform, är driven och kreativ samt söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är även noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera goda resultat. Vi tror att du är utbildad systemvetare eller har annan likvärdig utbildning inom systemutveckling. Du ska ha bra arbetslivserfarenhet i .NET, hur många år du arbetat har mindre betydelse för oss utan det är dina kunskaper och vad du gjort i tidigare tjänst/tjänster vi utgår ifrån.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Brandon, Focus Nordic, Textilhuset m.fl. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är därför självklart för alla anställda. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Omfattning på tjänst: Heltid
Lön: Fast lön

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontaka Pauline Broman på 0706-527653.

Platsannonsen finns även tillgänglig på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.