Uppgradering av Litium-plattformen för att stärka Nordic Waterproofings digitala närvaro

Ett av 3bits nyare kundsamarbeten är med Nordic Waterproofing där flera projekt har avlöst varandra. Ett av de senare är att uppgradera plattformen Litium till 8.12 för att hålla sajten på en aktuell version och ta del av de möjligheter som uppdateringen erbjuder.

Nordic Waterproofing är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden som säljs och marknadsförs genom de två varumärkena Trebolit och Mataki. Koncernen utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett sortiment av produkter och lösningar för skydd av byggnader och infrastruktur. Grundläggande i erbjudandet är energi- och miljöbesparande produkter som är enkla att installera.Trebolit

Ny design nästa steg i samarbetet

Efter att 3bits tagit över som partner för Nordic Waterproofing genomfördes olika projekt för att stärka positionen på den digitala marknaden. Kommersiellt var en förenklad e-handel för de båda kanalerna det som prioriterades och lanserades i juni, kort efter övertagandet.

Ett av de prioriterade områdena var att uppdatera e-handelsplattformen Litium till aktuell version.

Övertagandet och uppgraderingen har gått mycket smidigt. 3bits projektteam är väldigt dedikerade och har stor affärsförståelse, säger C-G Hanson, Digital Project Manager på Nordic Waterproofing.

Den senaste uppdateringen kommer att ytterligare stärka Nordic Waterproofings digitala närvaro och kundupplevelse, för både trebolit.se och mataki.se.

Läs hela kundcaset om projekten och framtiden. Vi ser fram emot fortsatt fint samarbete.