Vi hjälper till med att välja plattform

Att välja e-handelsplattform kräver både erfarenhet och kontakter med tänkbara plattformar för att kunna göra en komplett och effektiv utvärdering. Vi har över 16 års erfarenhet av detta och hjälper gärna till att ställa upp kravbilden mot funktionalitet i olika plattformar för att på så sätt skapa bästa möjliga beslutsunderlag för er satsning.

Välja plattform

Det finns många olika faktorer att ta hänsyn till som varierar från kund till kund. Det är inte heller några konstanter utan kan ändras. Läs mer om några av de saker som måste övervägas på vår sida om tjänsten för att Välja plattform.

De e-handelsplattformar vi just nu jobbar med är Litium, Norce, Omnium, nopCommerce, Bizzkit och Optimizely. Men vi har alltid jobbat plattformsoberoende och utvärderar ständigt nya intressanta alternativ. Du kommer att få ett förslag från oss att ta ställning till, men valet är alltid ditt.

Vi har även erfarenhet av att hjälpa till i projekt som expertkonsulter inom lösningsarkitektur eller interim e-handelschef så att ni kan få den hjälp ni behöver för att komma framåt med er satsning.