Pre D-Congress 2021

  24 feb 2021

Den 11 mars hade vi hoppats få träffas på D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. Nu går inte det, utan D-Congress är planerat till 28 oktober. I stället värmer vi upp med livesändningen Pre D-Congress den 11 mars som sänds digitalt mellan kl 9-12.

Pre D-Congress 2021

På Pre D-Congress bjuder Svensk Digital Handel och Svensk Handel, tillsammans med några av de främsta aktörerna från handeln i Sverige, på insikter och kunskaper om hur vi skapar en gemensam agenda för tillväxt och hållbar innovation.

Digitalt först – en gemensam agenda för tillväxt och hållbar innovation
Samtal om hur handeln i Sverige klarat coronapandemin och hur vi befäster och utvecklar en hållbar och innovativ handel i världsklass.

Samarbeten som formar framtidens hållbara och innovativa handel
Fyra av Sveriges främsta leverantörer till e-handeln presenterar kundlösningar som tar den digitala handeln i Sverige till nya nivåer.

Tillit – nyckeln till tillväxt i en värld av ovisshet
Diskussion om hur man navigerar i tider av ovisshet och vilka strategier som kan användas för att skapa och utveckla tillit i relationer med sina kunder.

Som partner har 3bits möjlighet att erbjuda våra kunder fribiljetter till Pre D-Congress. Hör av dig till din kontaktperson på 3bits så skickar vi länken för att registrera dig för livesändningen.

Läs mer om vad som händer på Pre D-Congress.

Pre D-Congress 2021