Tillsatt: 3bits söker teknisk support till Göteborg

  10 feb 2012

Vi behöver nu förstärka vår test- och supportavdelning med ytterligare en person som vill jobba med teknisk support och test.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som gillar att kombinera ditt intresse för- och kunskap om teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund. Som teknisk support ansvarar du för löpande teknisk support gentemot kund, felsökning och underhåll på utvalda system och applikationer. I detta arbete ingår att identifiera problem, utföra analys och problemlösning i applikationer och infrastruktur, samt enklare databasadministration. I rollen ingår även att testa leveransens funktionalitet genom att testa möjliga scenarier för att upptäcka eventuella fel och kunna säkerställa kvaliteten på leveransen. Vi ser att du har goda kunskaper av C# eller Java och SQL. Det är meriterande om du arbetat med någon form av support förut, har erfarenhet av test och e- handel, kan hantera konfiguration av system samt att du har intresse av programmering och vill utvecklas inom detta område. 

Vem är du? 

Som person är du social, tycker om att samarbeta med dina kollegor samt att ha en bra dialog med kund. Du är kreativ och söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är även noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera goda resultat. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder dig 

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder som Lindex, Brandon, Focus Nordic och Textilhuset. Vi sätter högt värde i att ha nöjda och friska medarbetare, förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är därför självklart för alla anställda. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kan förekomma.

Varaktighet: Tillsvidareanställning
Omfattning på tjänst: Heltid
Lön: Fast lön

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontaka Pauline Broman på 0706-527653.

Platsannonsen finns även tillgänglig på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.