3bits söker teknisk support/testare med e-handelsintresse

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad och Ragn-Sells. Men nu till det viktiga, vem är du?

Vad kan du erbjuda oss?

Hos oss arbetar systemutvecklare, affärsutvecklare, projektledare och lösningsarkitekter och självklart hjälper vi även våra kunder med teknisk support och test av de kundunika lösningar vi levererar. Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits? Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Vi söker dig som gillar att kombinera ditt intresse för teknik med att ge bra service och upprätthålla den viktiga kontakten med våra kunder. Du kommer att ingå som en viktig del i utvecklingsprojekten, där du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer. Som teknisk support/testare på 3bits ansvarar du även för löpande teknisk support gentemot kund, felsökning och underhåll på utvalda system och applikationer. I detta arbete ingår att identifiera problem, utföra analys och problemlösning i applikationer och infrastruktur, samt enklare databasadministration.

Under din resa har du genomgått en akademisk utbildning som har resulterat i en ingenjörsexamen eller annan relevant högskoleutbildning där du har skaffat en bred kunskapsbas som inkluderar programmering, dataanalys, och nätverkskunskap. Du har inte nödvändigtvis hunnit skaffa dig någon arbetslivserfarenhet inom vårt område, men det vägs upp av att du har lätt att snabbt tillgodogöra dig ny kunskap och arbetar noggrant och strukturerat.

Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Delar du vårt intresse för teknik och vill jobba med avancerade webb- och e-handelslösningar kan du vara den som vi behöver för att fortsätta växa.

Vi erbjuder dig

Tillsammans i teamen skapar vi lösningar med våra kunder som Lindex, Tingstad, Ineko och Ragn-Sells. Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Lön och olika personalförmåner kommer du givetvis att få och visar du ett engagemang och toppresultat så kommer vi att ta tillvara på det. Och lyfta dig, det lovar vi.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.