Tillsatt: 3bits söker teknisk support/testare

  19 sep 2013

Vi behöver nu ytterligare en medlem till teamet som jobbar med tester av e-handelslösningar och teknisk support för våra kunder.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att kombinera ditt intresse för teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund. Som teknisk support/testare på 3bits ansvarar du för löpande teknisk support gentemot kund, felsökning och underhåll på utvalda system och applikationer. I detta arbete ingår att identifiera problem, utföra analys och problemlösning i applikationer och infrastruktur, samt enklare databasadministration. I rollen ingår även att testa leveransens funktionalitet så att eventuella fel upptäcks och åtgärdas innan den levereras till kund.

Vem är du?

För att trivas som teknisk support/testare hos oss ser vi att du är en social person som tycker om att samarbeta med dina kollegor och ha en bra dialog med kund. Du är kreativ och söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är även noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera en bra slutprodukt. Vi ser att du har goda kunskaper i C# eller Java och SQL. Det är meriterande om du arbetat med någon form av support förut, har erfarenhet av test och e-handel och kan hantera konfiguration av system. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Brandon, Focus Nordic, Textilhuset m.fl. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är självklart för alla anställda. För att vi liksom du ska utvecklas lägger vi även stora resurser på utbildningar, konferenser och intressant litteratur. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan via e-post. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontakta Pauline Broman på 0706-52 76 53. Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@3bits.se.

Läs mer på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.