Tillsatt: 3bits söker teknisk support och testare

  19 jun 2012

Vi söker nu någon som kan förstärka vårt test- och supportteam till och med januari.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att kombinera ditt intresse för- och kunskap om teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund.  Som teknisk support ansvarar du för löpande teknisk support gentemot kund, felsökning och underhåll på utvalda system och applikationer. I detta arbete ingår att identifiera problem, utföra analys och problemlösning i applikationer och infrastruktur, samt enklare databasadministration. I rollen ingår även att testa leveransens funktionalitet genom att testa möjliga scenarier för att upptäcka eventuella fel och kunna säkerställa kvaliteten på leveransen.  Vi ser att du har goda kunskaper av C# eller Java och SQL. Det är meriterande om du arbetat med någon form av support förut, har erfarenhet av test och e- handel och kan hantera konfiguration av system.

Vem är du?

Som person är du social, tycker om att samarbeta med dina kollegor, samt att ha en bra dialog med kund.  Du är kreativ och söker alltid lösningar på de utmaningar du ställs inför. Du är även noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera goda resultat. Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning.  Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder som Lindex, Brandon, Focus Trading och Textilhuset.  Vi sätter högt värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård och sjukvårdsförsäkring är därför självklart för alla anställda. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg  men resor i tjänsten kan förekomma.

Varaktighet: Föräldravikariat t.o.m. januari

Omfattning på tjänst: Heltid

Lön: Fast lön 

Ansökan

Ansökan skickas till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdatum är 2012-06-29. För mer information och frågor maila till angiven mail eller kontakta Pauline Broman på 0706-52 76 53.

Platsannonsen finns även tillgänglig på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.