3bits integrerar Swish för enklare betalningar på Lindex.com

Lindex erbjuder nu sina kunder att swisha betalningen för en order på Lindex.com för att öka flexibiliteten och valfriheten av betalsätt. När nu Swish lanseras på bred front för e-handeln var det självklart att vara med redan från början.

Lindex Swish

- Genom att erbjuda Swish som ett komplement till andra betalalternativ på Lindex.com kan vi förbättra shoppingupplevelsen ytterligare för våra kunder. Det ska vara enkelt, smidigt och säkert för kunden att handla hos Lindex. Denna typ av mobil betalning ligger helt rätt i tiden då antal kunder som handlar från oss med mobila enheter växer kontinuerligt, säger Elisabeth Peregi, Sverigechef på Lindex.

Sedan innan har privatpersoner kunnat skicka sina betalningar till varandra via appen Swish där pengarna sätts in omgående på kontot dygnet runt. Nu är gränssnittet på plats som erbjuder e-handelsföretag ett enkelt betalningsflöde för konsumenter vid köp av varor och tjänster. Kopplingen till Swish för Lindex.com har gjorts av 3bits Consulting som levererar Lindex e-handelslösning sedan 2008.

- Vi är vana att hantera betalsystem och har stor erfarenhet av att integrera olika system. Vi ser en stor nytta och utmaning med att hela tiden jobba med att göra betalningar säkrare och enklare för kunden och handlaren, säger Stefan Winterlén, VD på 3bits Consulting.

Swish är ett starkt växande mobilt betalsätt som används av cirka 4 miljoner personer i Sverige. Getswish AB ägs av ett antal banker. Betalningarna godkänns med hjälp av Mobilt BankID, lika enkelt och säkert som andra betalningar i Internetbanken.

För mer information, kontakta Miriam Tjernström, Press Relations Manager, Lindex, miriam.tjernstrom@lindex.com, 031-739 50 60.

Kontakta Stefan Winterlén, VD 3bits Consulting, stefan.winterlen@3bits.se, 031-75 71 201.Lindex

Lindex är en av Europas ledande modekedjor med över 490 butiker på 18 marknader samt e-handel i samtliga EU-länder och Norge. Vår affärsidé är att erbjuda ett inspirerande och prisvärt mode. Lindex sortimentet omfattar flera modekoncept inom dam-, barn- och underkläder för modeintresserade kvinnor. Lindex är en del av den finländska börsnoterade koncernen Stockmann. Ytterligare information finns på www.lindex.com.

 

3bits

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Focus Nordic och Scandinavian Photo. Vi är mycket väl insatta i hela processen och bygger e-handel som om den vore vår egen. Läs mer om oss och våra lösningar på www.3bits.se.

Swish

Swish varumärke och tjänst ägs av Getswish AB. De banker som gemensamt äger Getswish AB är Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna. Swish gör att du kan skicka pengar med mobilen. Ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala och ta betalt. Läs mer om Swish på www.getswish.se.