3bits söker utvecklare med e-handelsintresse

  03 maj 2017

3bits grundades 2008, vi är över 30 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder avancerade webb- och e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Scandinavian Photo. Men nu till det viktiga, vem är du?

Vad kan du erbjuda oss?

Hos oss arbetar systemutvecklare, affärsutvecklare, projektledare och lösningsarkitekter och självklart hjälper vi även våra kunder med teknisk support och test av de kundunika lösningar vi levererar. Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits? Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Vi ser att du har mycket goda kunskaper i .NET, C#, SQL och Visual Studio. Har du tidigare arbetat i plattformar som Litium, Episerver Commerce eller nopCommerce är detta mycket meriterande. Det är även bra om du har erfarenhet av SQL Server eller andra databaser. Under din resa tror vi att du har skaffat dig en utbildning som civilingenjör, ingenjör, systemvetare eller liknande, samt att du har relevant arbetslivserfarenhet. Är du en systemutvecklare med erfarenhet av .NET är du den vi söker.

Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Delar du vårt intresse för teknik och vill jobba med avancerade webb- och e-handelslösningar kan du vara den som vi behöver för att fortsätta växa.

Vi erbjuder dig

Tillsammans i teamen skapar vi lösningar med våra kunder som Lindex, Tingstad, Scandinavian Photo och Ragn-Sells. Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet. Lön och olika personalförmåner kommer du givetvis att få och visar du ett engagemang och toppresultat så kommer vi att ta tillvara på det. Och lyfta dig, det lovar vi.

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.