Tillsatt: 3bits söker systemutvecklare

  26 sep 2012

3bits söker erfarna systemutvecklare med intresse för e-handel.

Vad innebär denna tjänst?

Vi söker dig som brinner för teknik och som är intresserad av att arbeta med utveckling av e-handel i en kreativ och trevlig arbetsmiljö. Du kommer tillsammans med dina kollegor, utveckla kundunika e-handelssystem, till våra kunder runt om i Sverige. Vi arbetar i projektform där du och ditt utvecklingsteam bestående av arkitekter, projektledare, utvecklare, samt support och test, samarbetar för att skapa kundanpassade system. Utvecklingsarbetet görs i samråd med kund och varje lösning blir unik utifrån kundens önskemål. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i .NET, C#, Visual Studio eller Java. Har du tidigare arbetat i både .NET och Java är detta mycket meriterande. Det är även bra om du har erfarenhet av SQL Server eller andra databaser.

Vem är du

Vi söker dig som är intresserad av e-handel och som vill vara med och utveckla detta framtida handelsforum. Som person är du social och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Du är kreativ och inspireras av att finna lösningar på problem, samt tycker om att arbeta i projektform. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera goda resultat. Vi tror att du är utbildad systemvetare eller har annan likvärdig utbildning, samt att du har relevant arbetslivserfarenhet. Hur många år du arbetat har mindre betydelse för oss utan det är dina kunskaper och vad du gjort i tidigare tjänst/tjänster som räknas. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Brandon, Focus Nordic, Textilhuset m.fl. Vi tror att god gemenskap och närhet till kollegor är viktigt både för arbetsmiljön och för ett effektivt samarbete. Kontoret i Göteborg är därför placeringsort för alla anställda på 3bits. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är därför självklart för alla anställda. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en god stämning, i kombination med drivna medarbetare, leder till bra resultat.

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Omfattning på tjänst: Heltid

Lön: Fast lön 

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För mer information och frågor kontakta Pauline Broman på 0706-52 76 53. Gå gärna in på vår hemsida www.3bits.se för att få mer information om 3bits och våra tjänster.

Platsannonsen finns även tillgänglig på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.