Systemutvecklare med intresse för e-handel till 3bits

  25 sep 2013

3bits behöver nu fler systemutvecklare som är intresserade av moderna e-handelslösningar till kontoret i Göteborg.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter 

Vi söker dig som brinner för teknik och som är intresserad av att arbeta med utveckling av e-handel i en kreativ och trevlig arbetsmiljö. Du kommer tillsammans med dina kollegor, utveckla kundunika e-handelssystem, till våra kunder runt om i Sverige. Vi arbetar i projektform där du och ditt utvecklingsteam bestående av arkitekter, projektledare, utvecklare, samt support och test, samarbetar för att skapa kundanpassade system. Utvecklingsarbetet görs i samråd med kund och varje lösning blir unik utifrån kundens önskemål. Vi ser att du har mycket goda kunskaper i .NET, C#, Visual Studio eller Java. Har du tidigare arbetat i både .NET och Java är detta mycket meriterande. Det är även bra om du har erfarenhet av SQL Server eller andra databaser. 

Vem är du? 

Vi söker dig som är intresserad av e-handel och som vill vara med och utveckla detta framtida handelsforum. Som person är du social och tycker om att samarbeta med dina kollegor. Du är kreativ och inspireras av att finna lösningar på problem, samt tycker om att arbeta i projektform. Du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera goda resultat. Vi tror att du är utbildad systemvetare eller har annan likvärdig utbildning, samt att du har relevant arbetslivserfarenhet. Hur många år du arbetat har mindre betydelse för oss utan det är dina kunskaper och vad du gjort i tidigare tjänst/tjänster som räknas. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. 

Vi erbjuder dig 

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Brandon, Focus Nordic, Textilhuset m.fl. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är självklart för alla anställda. För att vi liksom du ska utvecklas lägger vi även stora resurser på utbildningar, konferenser och intressant litteratur. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma. 

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan via e-post. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontakta Pauline Broman på 0706-52 76 53. Vi tar emot ansökan via e-post: jobb@3bits.se.

Läs mer på Platsbanken.

Tjänsten är nu tillsatt.