3bits söker medarbetare till teamet för test och teknisk support

  02 mar 2015

3bits söker nu dig som vill ingå som en viktig del i utvecklingsprojekten, där du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer. Hör av dig om du gillar att kombinera ditt intresse för teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund.

Ansvarsområde/Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gillar att kombinera ditt intresse för teknik med att ge bra service och upprätthålla en god kontakt med kund. Du kommer att ingå som en viktig del i utvecklingsprojekten, där du ansvarar för test av ny funktionalitet samt installationer. Som teknisk support/testare på 3bits ansvarar du även för löpande teknisk support gentemot kund, felsökning och underhåll på utvalda system och applikationer. I detta arbete ingår att identifiera problem, utföra analys och problemlösning i applikationer och infrastruktur, samt enklare databasadministration. Vi har en egen avdelning som du kommer att ingå i som tillsammans ansvarar för testerna av delleveranserna i våra olika projekt och för den support som våra kunder efterfrågar.

Vem är du?

Du utmärker dig genom ett stort teknikintresse och att du har lätt för att snabbt tillgodogöra dig ny kunskap. Detta har troligtvis resulterat i en civilingenjörsexamen eller annan relevant högskoleutbildning där du skaffat en bred kunskapsbas som inkluderar programmering, dataanalys och nätverkskunskap. Du är kreativ och driftig och kan visa på hur du praktiskt har tillämpat dina kunskaper i olika sammanhang, även om du inte nödvändigtvis har någon tidigare arbetslivserfarenhet.

Vidare är du en social person som tycker om att samarbeta och som på ett pedagogiskt sätt kan kommunicera runt tekniska lösningar och problem. Du kommunicerar flytande i både tal och skrift vare sig det gäller svenska eller engelska. Slutligen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta och trivs med att ta ansvar och leverera en bra slutprodukt. 

Vi erbjuder dig

Hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med aktuell teknik och spännande kunder såsom Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Focus Nordic i en trevlig och utvecklande arbetsmiljö. Vi sätter stort värde i att ha nöjda och friska medarbetare. Förmåner som friskvård, sjukvårdsförsäkring och pensionssparande är självklart för alla anställda. För att vi liksom du ska utvecklas lägger vi även stora resurser på utbildningar, konferenser och intressant litteratur. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi tror att en bra stämning i kombination med drivna medarbetare leder till bra resultat. Placeringsort är på vårt kontor i Göteborg men resor i tjänsten kommer att förekomma.


Varaktighet: Tillsvidareanställning
Omfattning på tjänst: Heltid
Lön: Fast lön  

Ansökan

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. För mer information och frågor kontakta Jonas Hörnstein, Chef Support/Test på 0721-777 962.