Vi växer och söker utvecklare både till Göteborg och Jönköping

  04 jun 2021

Vi ser nu ett ökat tryck att verkligen sätta e-handeln högt på agendan och komma igång med satsningar. Denna ökning märker vi inte bara av hos befintliga och nya kunder utan även i mängden förfrågningar som kommer in. Detta är förstås jättekul och vi ser fram emot en fantastisk e-handelshöst.

Vi behöver därför förstärkning med utvecklare till teamen både i Göteborg och Jönköping. Vill du lära dig mer om Elasticsearch, Azure eller Docker? Vi utvärderar ständigt nya tekniker och det är några av de tekniker som vi använder i projekt just nu. Vi är ett teknikfokuserat företag som gillar innovation med Hackatondagar och R&D-tänk för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt.

Tillsammans med våra kunder som Lindex, Tingstad, Mölnlycke Health Care och Ragn-Sells skapar vi e-handelslösningar med agila projektmetoder. Baserat på de specifika behov varje lösning har väljer vi lämpliga byggstenar. Vi har flera olika plattformar och ramverk i vår verktygslåda, bland annat Episerver, Litium, nopCommerce, AMQP, React och MVC. Integrationer till affärssystem och andra system är en central del i lösningen. Vi söker inte enkla rutinuppdrag utan gillar utmaningar och visioner.

Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Gillar du också ny teknik och vill fortsätta att utvecklas som systemutvecklare så vill vi veta mer om dig och hur din resa har sett ut. Vi tror att du har jobbat sedan du tog examen som civilingenjör eller systemutvecklare för några år sedan och känner att det är dags att ta ett nytt steg. Då vill vi gärna att du tar det steget med oss.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan till jobb@3bits.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Läs mer om möjligheterna i Göteborg och Jönköping.

3bits