Jobba hos oss

3bits grundades 2008, vi är över 40 personer som brinner för e-handel och utvecklar tillsammans med våra kunder e-handelslösningar – allt från webb till logistik. Vi har fått förtroendet att leverera olika lösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder som Lindex, Tingstad, Ragn-Sells och Mölnlycke Health Care.

3bits in Palma kick-off

Varför jobba hos oss?

Hos oss arbetar systemutvecklare, affärsutvecklare, projektledare och lösningsarkitekter och självklart hjälper vi även våra kunder med teknisk support och test av de lösningar vi levererar. Vi vet hur viktigt det är med passion och att brinna för det man gör. Vi är ett drivet tillväxtföretag som nu ger dig möjligheten att växa tillsammans med oss.

Hos oss får du vara en del i intressanta projekt som utvecklas med modern teknik. Du blir alltid uppmuntrad att lära dig något nytt för att hålla dig uppdaterad och får möjligheten att vidareutvecklas. Vi arbetar in house på våra kontor nära Centralstationen i Göteborg och på Science Park i Jönköping eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet.

Din karriär börjar här

Ta gärna en titt på vilka lediga tjänster vi har nedan. Vi är intresserade av vem du är och vad du kan bidra med på 3bits. Skicka ditt CV till jobb@3bits.se och berätta mer om dig själv.

Om du inte har ett uppdaterat CV, men ändå känner att det här är en möjlighet för dig så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi igenom vad du har gjort de senaste åren och vad du vill göra framöver hos oss på 3bits.

Lediga tjänster