Exjobb på 3bits med möjlighet till anställning

Sedan 2008 har vi på 3bits hjälpt e-handlare och företag att leverera framgångsrika lösningar som Mölnlycke Health Care, Ragn-Sells, Lindex och Unident. Vi är över 30 personer som tillsammans med våra kunder utvecklar e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler.

Vi är ett teknikfokuserat företag som gillar innovation med Hackatondagar och R&D-tänk för att fortsätta att driva utvecklingen av e-handel framåt. Hos oss arbetar systemutvecklare, testare, affärsutvecklare och lösningsarkitekter i team som delar med sig av kunskap och hjälper varandra. Vi arbetar in house på vårt kontor nära Centralstationen i Göteborg eftersom vi vet hur viktig närheten till teamet är både för gemenskap och effektivitet.

Vi erbjuder Exjobb med möjlighet till anställning

Vi letar nu efter exjobbare med möjlighet till anställning efter examen. Har du något projekt får du gärna berätta mer om det. Vi har ett spännande projekt inom e-handel och AI som vi skulle vilja ha hjälp att genomföra som vi tror är en del av hur vi kommer handla i framtiden. Vill du vara med på den resan och sedan fortsätta den som anställd på 3bits som systemutvecklare så ska du skicka in din ansökan till jobb@3bits.se.

Chattbot för e-handlare

De senaste åren har användandet av meddelandetjänster som Facebook Messenger, Whatsapp, Slack, Kik, Skype, Telegram ökat exponentiellt. Faktum är att Internetanvändarna nu spenderar mer tid i olika meddelandetjänster än de gör i t ex sociala medier.

För en e-handlare är det naturligtvis viktigt att finnas där kunderna finns. Meddelandetjänsterna skiljer sig dock ganska radikalt från övriga kanaler genom att användarna förväntar sig en tvåvägskommunikation och möjligheten att få personlig rådgivning i olika frågor. En nyhet under 2016 var att i princip samtliga av de stora meddelandetjänsterna öppnade upp för chattbottar i sina nätverk. Detta ger e-handlare en unik möjlighet att ständigt finnas på plats och inte bara nå ut med sina erbjudanden utan också att lära känna sina kunder bättre. Företag som H&M och Sephora har varit tidigt ute med att lansera botar som undersöker vad kunderna gillar och utifrån det tar fram individuella produktrekommendationer.

På 3bits jobbar vi med flera intressanta företag, där vi i samband med tidigare examensarbeten tagit fram AI-baserade metoder för produktrekommendationer och klassificering av kunder utifrån köp- och klickhistorik, samt metoder för klassificering och sökning av produkter utifrån visuella likheter. Vi är nu intresserade av att hitta en eller flera exjobbare som vill vidareutveckla dessa metoder och den chattbot som påbörjats i tidigare examensarbeten för att dra nytta av kundernas feedback och ge dem mervärde i form av mer relevanta produktrekommendationer.

Vi har även fler intressanta projekt på gång och är självklart även intresserade av dina egna idéer till exjobb som du vill genomföra tillsammans med oss.