Om oss

3bits grundades 2008 av tre personer som arbetat med e-handel sedan slutet av 90-talet. Nu är vi nästan 40 personer som tillsammans bygger e-handelslösningar. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoren i Göteborg och Jönköping i Småland – något som uppskattas både av kunder och medarbetare. De som ger support på lösningen har varit med under hela utvecklingsfasen och bidrar till att kunna vara en närvarande partner och experter med insikt i hela affären. 3bits jobbar med allt från själva e-handelsaffären och utveckling av denna till det tekniska genomförandet och förvaltning av lösningar.

3bits kunder är verksamma inom olika branscher, både B2B och B2C, och av varierande storlek och omfattning, men en sak är gemensam. E-handeln ska vara tillgänglig och lättanvänd för att underlätta kundernas och deras kunders vardag. Lösningarna skräddarsys för att passa de olika verksamheterna. Den långsiktiga relationen med våra kunder har visat sig vara precis så viktig som vi trodde. Vi har fått förtroendet att leverera olika e-handelslösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder. 

Vi pratar alltid om att skapa skalbara e-handelslösningar för att vara beredda på att e-handeln ska växa och utvecklas. Det ska inte vara ett problem om man börjar få många fler beställningar, utan en möjlighet, säger Stefan Winterlén, VD.
3bits