Om oss

3bits grundades 2008 av tre personer som arbetat med e-handel sedan slutet av 90-talet. Nu är vi över 30 personer som tillsammans bygger e-handelslösningar. En av 3bits styrkor är att utvecklingen sker in house i redan sammansvetsade team på kontoret i Göteborg – något som uppskattas både av kunder och medarbetare. De som ger support på lösningen har varit med under hela utvecklingsfasen och bidrar till att kunna vara en närvarande partner och experter med insikt i hela affären. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

3bits kunder är verksamma inom olika branscher, både B2B och B2C, och av varierande storlek och omfattning, men en sak är gemensam. E-handeln ska vara tillgänglig och lättanvänd för att underlätta kundernas och deras kunders vardag. Lösningarna skräddarsys för att passa de olika verksamheterna. Den långsiktiga relationen med våra kunder har visat sig vara precis så viktig som vi trodde. Vi har fått förtroendet att leverera olika e-handelslösningar under många år till flera av våra framgångsrika kunder. 

Vi pratar alltid om att skapa skalbara e-handelslösningar för att vara beredda på att e-handeln ska växa och utvecklas. Det ska inte vara ett problem om man börjar få många fler beställningar, utan en möjlighet, säger Stefan Winterlén, VD.

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris. Du väljer själv om du vill använda vår egen storefront, 3bits Blueprint, eller plattformens grundsajt. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande e-handel med många smarta funktioner. Genom att nyttja grunderna för sajt och plattform blir det en besparing direkt.

3bits