E-handel

Har ni en webbutik som håller på att växa ur sin e-handelslösning? Är ni nyfikna på hur den skulle kunna optimeras? Eller har ni en befintlig verksamhet som ni är redo att göra digital?

3bits bygger lösningar för allt från webb till logistik inom e-handel, vi jobbar med allt från själva e-handelsaffären och utveckling av denna till det tekniska genomförandet och förvaltning av lösningar. E-handel är så mycket mer än själva webbutiken, vi har medarbetare som även har kunskap om de bakomliggande systemen och integrationer. För att lyckas måste ni satsa på hela processen. Och ni måste alltid tänka in att er lösning ska kunna växa. Att satsa på ett skalbart system är viktigt när investeringen i en e-handelslösning ska göras.

Vi har kunder inom flera segment och är vana vid de olika angreppssätten. Nu pratas det mycket om att B2B-företag som inte har digital närvaro måste ta tag i det på allvar. Flera av era konkurrenter satsar redan. Marknaden är enorm och de företag som vill handla av er är många gånger vana att som konsumenter handla på nätet, det ställer krav på er lösning. De vet hur de vill handla. Och de vill kunna göra det när det passar dem.

För B2C-företag är utvecklingspotentialen fortfarande väldigt stor, det dyker hela tiden upp ny teknik och nya möjligheter att göra shoppingupplevelsen ännu smidigare för kunden. Flera av oss har följt e-handeln under flera årtionden och ser hur kundresan fortsätter att förändras och driver utvecklingen av e-handeln framåt.

3bits Blueprint

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel – 3bits Blueprint

Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo
3bits Flow

3bits Flow – en helhetslösning för e-handel

3bits Flow är ett One-Stop-Shop-koncept där vi tar ett helhetsgrepp för att få i gång eller förbättra er digitala affär. I konceptet ingår en komplett e-handel där vi hjälper till hela vägen, från A-Ö.

Läs mer
Ragn-Sells kundportal

Kundportaler

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler till våra kunder. I en tid när allt mer digitaliseras dyker kundportaler i olika former upp på fler och fler ställen. De blir också mer funktionella. Ofta är en kundportal en webbaserad lösning där kunder kan logga in för att få tillgång till information och kunna utföra en del uppgifter som kundservice annars behöver hjälpa till med.

Läs mer
E-handel till en fast månadskostnad

E-handel till en fast månadskostnad

Vi har tagit fram ett upplägg där vi kan erbjuda en fullt kundanpassad och integrerad e-handelslösning baserad på Litium, Bizzkit eller nopCommerce till en fast hyreskostnad per månad. I detta upplägg hyr man lösningen på ett 3-årigt avtal och i priset inkluderas hela grundprojektet, löpande fixar och justeringar för till exempel nya browserkrav eller legala krav.

Läs mer

Kontakta oss

*