E-handel

3bits erbjuder problemfri e-handel som passar både B2B och B2C. Vi kan hjälpa till med allt ifrån utredning, UX, design till teknisk implementation och förändringsarbetet kring att få igång e-handelsverksamheten.

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla skalbara e-handelslösningar och användarvänliga kundportaler tillsammans med våra kunder.

E-handel är så mycket mer än själva webbutiken, vi har medarbetare som även har kunskap om de bakomliggande systemen och integrationer. För att lyckas måste ni satsa på hela processen. Och ni måste alltid tänka in att er lösning ska kunna växa. Att satsa på ett skalbart system är viktigt när investeringen i en e-handelslösning ska göras.

Vi har kunder inom flera segment och är vana vid de olika angreppssätten. Nu pratas det mycket om att B2B-företag som inte har digital närvaro måste ta tag i det på allvar. Flera av era konkurrenter satsar redan. Marknaden är enorm och de företag som vill handla av er är många gånger vana att som konsumenter handla på nätet, det ställer krav på er lösning. De vet hur de vill handla. Och de vill kunna göra det när det passar dem.

För B2C-företag är utvecklingspotentialen fortfarande väldigt stor, det dyker hela tiden upp ny teknik och nya möjligheter att göra shoppingupplevelsen ännu smidigare för kunden. Flera av oss har följt e-handeln under flera årtionden och ser hur kundresan fortsätter att förändras och driver utvecklingen av e-handeln framåt.

3bits Smart Start - en kundunik och modern e-handelslösning

Vi kan nu erbjuda en paketering, 3bits Smart Start, som är en modern och kundunik e-handelslösning baserad på någon av de marknadsledande plattformarna Litium, Omnium, Norce, nopCommerce eller Bizzkit till ett tilltalande fast pris.

Läs mer

Grunden till blixtsnabb och modern e-handel – 3bits Blueprint

Vi på 3bits har utvecklat en lösning för dig som vill ha blixtsnabb prestanda och en modern sajt att utgå ifrån när du lägger grunden för din e-handelssatsning. Vill du komma igång snabbt är 3bits Blueprint lösningen för dig.

Läs mer och boka demo

Kundportaler

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler tillsammans med våra kunder. I en tid när allt mer digitaliseras dyker kundportaler i olika former upp på fler och fler ställen. De blir också mer funktionella. Ofta är en kundportal en webbaserad lösning där kunder kan logga in för att få tillgång till information och kunna utföra en del uppgifter som kundservice annars behöver hjälpa till med.

Läs mer

3bits Flow – en helhetslösning för e-handel

3bits Flow är ett One-Stop-Shop-koncept där vi tar ett helhetsgrepp för att få i gång eller förbättra er digitala affär. I konceptet ingår en komplett e-handel där vi hjälper till hela vägen, från A-Ö.

Läs mer

Kontakta oss

*