Kundportaler

Vi på 3bits har lång erfarenhet av att utveckla kundportaler tillsammans med våra kunder. Vi kan nu erbjuda en modern kundportal som ägs och kontrolleras helt av dig som kund till ett tilltalande fast pris. Vi har inga licensavgifter per månad eller per användare. Anpassning av färg, form, fält och affärsinställningar ingår så att kundportalen passar er verksamhet. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande kundportal med många smarta funktioner.

I en tid när allt mer digitaliseras dyker kundportaler i olika former upp på fler och fler ställen. De blir också mer funktionella. Ofta är en kundportal en webbaserad lösning där kunder kan logga in för att få tillgång till information och kunna utföra en del uppgifter som kundservice annars behöver hjälpa till med.

En kundunik och modern kundportal till ett fast pris

Inför projektet gör vi en specifikation och informationsdesign tillsammans. Vi tar fram alla menyval och sidor som ska visas och tar fram källdata för dessa sidor som rapporter och strukturerad data. Resultatet blir ett komplett projektförslag som är redo att utvecklas.

Själva kundportalen kan se väldigt olika ut beroende på vilka behov som finns för företagets kunder och användare. Det kan vara allt från att hantera fakturor, spåra beställningar, beräkna priser, boka resurser och följa upp projekt. Med ett digitalt verktyg ges möjligheter och fördelar som blir krångligare om det i stället skulle hanteras manuellt via telefon och mail. På så sätt frigörs även resurser så att medarbetarna kan fokusera på andra arbetsuppgifter och minska onödig administration.

När väl kundportalprojektet är genomfört är det fritt fram att göra anpassningar eller tillägg. Lösningen blir er och kan vidareutvecklas precis som ni önskar. Den resan hjälper vi gärna till med.

Läs mer om 3bits Blueprint Kundportal och hör av dig om du också vill komma igång snabbt med din kundportal för självservice.

3bits Blueprint Kundportal

Vi kan nu erbjuda en modern kundportal som ägs och kontrolleras helt av dig som kund till ett tilltalande fast pris. Vi har inga licensavgifter per månad eller per användare. Anpassning av färg, form, fält och affärsinställningar ingår så att kundportalen passar er verksamhet. Vi levererar ett tryggt och pålitligt projekt – du får en fullt fungerande kundportal med många smarta funktioner.

Läs mer

Kontakta oss

Hör av dig så berättar vi mer om oss och 3bits Blueprint Kundportal.

*

”Kundportalen har blivit affärsavgörande”

Ragn-Sellskoncernens nya digitala plattform för företagskunder och konsumenter förenklar tillvaron inte enbart för befintliga kunder, den ger även nya kunder.

Läs mer

Effektiv lösning med mindre manuellt arbete

Mölnlyckes system Minerva hjälper till att hantera all produktinformation från ett ställe. Den dynamiska och användarvänliga uppsättningen är en tidseffektiv lösning som gör det möjligt att leverera rätt information vid rätt tid. En stor fördel är konsekvent produktinformation över kanalerna.

Läs mer