Litium

Sedan 1998 har Litium hjälpt många kunder att få nya affärer på nätet. Litium utvecklar webb- och e-handelssystemet Litium Studio och tillhandahåller färdigpaketerade lösningar för e-handel.

Bland Litiums kunder finns ledande tillverkningsföretag, detaljister och organisationer samt många av Sveriges främsta e-handlare, bland annat Adidas, Stayhard, Ballingslöv och Lekmer.

Litium

www.litium.se

 

Uppgradering av Litium-plattformen för att stärka Nordic Waterproofings digitala närvaro

Ett av 3bits nyare kundsamarbeten är med Nordic Waterproofing där flera projekt har avlöst varandra under året. Ett av de senare är att uppgradera plattformen Litium till 8.12 för att hålla sajten på en aktuell version och ta del av de möjligheter som uppdateringen erbjuder. Nordic Waterproofing är marknadsledande på den nordiska tätskiktsmarknaden som säljs och marknadsförs genom de två varumärkena Trebolit och Mataki.

Läs mer

Enkel lagerpåfyllning med QR-koder för Unidents tandläkarkliniker med app

Unident vände sig till 3bits för att ta fram en app som via QR-koder scannar in varorna i webbshoppens varukorg, direkt från lagret på tandläkarklinikerna. Fram till nu har det varit en tidsödande process att se vad som behöver fyllas på i lagret och sedan söka upp dessa varor online. Det är även möjligt att enkelt inventera via appen.

Läs mer

Unident

Unident är Nordens tredje största dentalhandel med verksamhet i 4 länder: Sverige, Norge, Danmark och Finland. Huvudkontoret ligger i Falkenberg. Hos Unident finns allt en tandvårdsklinik behöver i form av dentala förbrukningsvaror, utrustning, inredning samt service, utbildning och support.

Läs mer