Voyado

Voyado grundades 2005 och är den ultimata lösningen för personalisering och relevans i alla kanaler. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm och omkring 280 anställda i norra Europa som dedikerat hjälper mer än 300 retailers och e-handlare världen över att engagera kunder och skapa fulländade shoppingupplevelser.

I december 2021 förvärvade Voyado Apptus, vilket resulterade i en bredare SaaS-tjänst: en plattform för multikanal marknadsföring och kundlojalitet, och en kraftfull motor för produktrekommendationer och e-handelsoptimering.

Voyado CXP

Voyado

www.voyado.com

Ett personligt skyltfönster i webbutiken

Det finns flera sätt att visa upp rekommendationer på en e-handelssajt, det kan vara allt ifrån herobilden på startsidan eller kategorisidan där det till exempel kan visas anpassade kampanjerbjudanden eller produkter som får extra fokus, eller produktrekommendationer i olika former där man kan visa upp produkter som passar till, eller alternativa köp. Det kan även handla om att personalisera sökfunktionen så att den blir mer relevant, eller navigationen när det finns en mängd olika val.

Läs mer