Betalintegration - Swish

När Swish lanseras på bred front för e-handeln är det självklart att e-handlare vill vara med redan från början. Genom att erbjuda Swish som ett komplement till andra betalalternativ kan kundupplevelsen göras ännu bättre.

3bits Consulting kan nu integrera Swish för stora e-handelslösningar. Sedan innan har privatpersoner kunnat skicka sina betalningar till varandra via appen Swish där pengarna sätts in omgående på kontot dygnet runt. Gränssnittet, Swish för handel, erbjuder e-handelsföretag ett enkelt betalningsflöde för både konsumenter och handlare vid köp av varor och tjänster.

Vi är vana att hantera betalsystem och har stor erfarenhet av att integrera olika system. Vi ser en stor nytta och utmaning med att hela tiden jobba med att göra betalningar säkrare och enklare för kunden och handlaren, säger Stefan Winterlén, VD på 3bits Consulting.

Swish är ett starkt växande mobilt betalsätt som används av cirka 4 miljoner personer i Sverige. GetSwish AB ägs av en rad storbanker. Betalningarna godkänns med hjälp av Mobilt BankID, lika enkelt och säkert som andra betalningar i Internetbanken.

- Att arbeta med kopplingen till Swish för att erbjuda betaltjänsten även för e-handlare är helt rätt i tiden. Vi kan nu hjälpa handlare med Swish-kopplingar som vill erbjuda sina kunder detta populära betalsätt, säger Stefan Winterlén.

Stefan Winterlén

Kontakta Stefan Winterlén, VD 3bits Consulting.

Swish

Swish varumärke och tjänst ägs av Getswish AB. De banker som gemensamt äger Getswish AB är Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB samt Swedbank och Sparbankerna. Swish gör att du kan skicka pengar med mobilen. Ett snabbt, enkelt och säkert sätt att betala och ta betalt. Läs mer om Swish på www.getswish.se.