Sajtanalys

Har ni inte tid eller möjlighet att se över sajten regelbundet? 3bits kan nu erbjuda våra kunder en sajtanalys för att gå igenom hur er sajt skulle kunna bli ännu bättre, allt från en grundläggande SEO-genomgång till en mer ingående ordanalys. Vi tittar även på funktioner, design, innehåll, sociala medier och ger tips på spaningar och inspiration runt om i e-handelsvärlden.

3bits sajtanalys

Analysen mynnar ut i en rapport med det intervall och omfattning ni väljer, varje månad, kvartal, halvår eller år. Kanske vill ni ha en Extended-rapport varje halvår och en Light-rapport de andra 10 månaderna.

Rapporten ligger sedan till grund för fortsatt förbättringsarbete, vi ger förslag på förbättringsområden, förändringar av SEO och idéer om framtida funktioner för hur vi tillsammans jobbar vidare för att utveckla sajten.

Light-versionen

I Light-versionen ingår en genomgång av sajten med avseende på utseende och användarvänlighet. Vi tittar på hur ni använder sociala medier och ger olika tips och förslag på hur det kan bli ännu bättre. En annan del i rapporten är spaningar och inspiration där vi visar lite olika tips om trender och funktioner som vi tycker är intressanta för tillfället. Vi gör även en lättare genomgång av SEO och innehåll på sajten.

Är ni intresserade av en mer genomgående analys av sökmotorsoptimering rekommenderar vi Extended-versionen.

Extended-versionen

I Extended-versionen ingår förutom samma innehåll som Light-versionen, en mer ingående analys av delarna samt en djupare sökordsanalys där vi kan hjälpa till med möjliga sökord och analysera befintliga ord och fraser med hjälp av olika verktyg. Kanske finns det områden och uttryck som ni inte tänker på själva som kan hjälpa er nå nya potentiella kunder. Det kan även vara en idé att se hur väl orden som används fungerar. Vi identifierar sidor med SEO-brister, där vi kan föreslå SEO-anpassning för till exempel description och keywords. Det går att göra mycket ur ett SEO-perspektiv med en relativt liten insats om man bara vet vad som ska göras.

Beställning

Kontakta oss för att beställa sajtanalysen i dag. Detta är en tjänst som vi erbjuder våra befintliga kunder. Vi är alltid flexibla med både omfattning och innehåll som passar er.