Apptus och 3bits i nytt partnerskap för att optimera sajter

  25 feb 2021

Artificiell intelligens är ett samlande element i ett nytt partnerskap och för samman Apptus, en banbrytare inom digitala merchandising-lösningar, och 3bits, ett digitalt lösnings- och utvecklingsföretag, i en dynamisk union.

3bits, baserade i Göteborg och Jönköping, fokuserar på omfattande utveckling av alla aspekter av e-handel, från webbplats/affärsutveckling och optimering till teknisk implementering av lösningar. 3bits har arbetat med en mängd olika e-handlare och företag under de senaste 13 åren, inklusive Lindex, Tingstad, Ragn-Sells, och även inom hälsobranschen där de arbetar med företag som Mölnlycke Health Care. 3bits ville utöka sina möjligheter att förse sina kunder med en lösning för att prioritera relevanta produkter som är unika för varje webbplatsbesöks beteende, och Apptus hade nyckeln.

Apptus eSales använder AI och maskininlärning för att optimera e-handlares produktvisning, placera mer relevanta artiklar framför konsumenten och låta handlaren anpassa och sortera artiklar så som de tycker är bäst. Apptus eSales använder komponenter som webbplatssök, webbplatsnavigering, produktrekommendationer, e-postrekommendationer och innehåll/annonser för att förbättra e-handelsplattformar och förenkla kundens upplevelse.

Stefan Winterlén, VD på 3bits, utvecklar en relevant angelägenhet inom e-handelsbranschen "Ofta är ett besök inte så långt och kundens tålamod är relativt kort. Att tillhandahålla relevant innehåll under denna period är avgörande för bättre konvertering.” Han tror att det finns en lösning genom att betona, "Vi är övertygade om att många e-handlare kan öka försäljningen genom att webbplatsen ständigt blir mer optimerad i form av relevanta produkter som visas för rätt användare."

"Apptus har en unikt bra lösning för att använda smart automatisering och AI för att optimera sajten i en utsträckning som är möjlig för webbplatsens redaktörer/merchandisers. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete tillsammans med Apptus" – Stefan Winterlén, VD – 3bits.

Apptus är mycket glada över att gå in i detta partnerskap och att tillhandahålla dessa relevanta funktioner till 3bits.

Apptus

www.apptus.com

Apptus

www.3bits.se

3bits